GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δεν έγιναν δεκτά τα PCR τεστ των παικτών της Γαλατάσαραϊ που θα έπαιζε με Ολυμπιακό και η ομάδα επέστρεψε στη Τουρκία

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της Η Γαλατάσαραϊ, που ταξίδεψε στη χώρα μας για φιλικό ματς με τον Ολυμπιακό, παρέμεινε για δύο ώρες στο «Ελ...


Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της

Η Γαλατάσαραϊ, που ταξίδεψε στη χώρα μας για φιλικό ματς με τον Ολυμπιακό, παρέμεινε για δύο ώρες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και έπειτα αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Τουρκία, καθώς δεν έγιναν δεκτά τα μοριακά τεστ κορωνοϊού των παικτών.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα, αναφέρει ότι οι Έλληνες αξιωματούχοι δεν αποδέχθηκαν τα τεστ PCR και πως έπρεπε οι παίκτες και όλα τα μέλη της αποστολής να υποβληθούν σε νέο έλεγχο.

«Μετά την προσγείωση στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ολοκληρώσαμε όλες τις διαδικασίες που ζητούσαν οι ελληνικές Αρχές (όπως το μοριακό τεστ τις τελευταίες 72 ώρες ή το rapid test τις τελευταίες 48 ώρες ή πιστοποιητικό εμβολιασμού)... Μετά από αυτό, ένας από τους Έλληνες αξιωματούχους, διατηρώντας μία αλαζονική στάση, είπε ότι δεν έγιναν δεκτά τα τεστ PCR και ότι έπρεπε να κάνουμε ξανά» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Γαλατάσαραϊ για το συμβάν.

Αφού πέρασαν περίπου δύο ώρες, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, η αποστολή ξεκίνησε τη διαδικασία επιστροφής στην Κωνσταντινούπολη, «καθώς το πρόβλημα δεν μπορούσε να επιλυθεί». 

πηγη