GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

Μέχρι τώρα ήμασταν... ψεκασμένοι βασιβουζουκοι! Μια χούφτα γραφικοί αντιεμβολιαστες! Λησμονουσαν (και λοιδορούσαν) σκοπίμως, ότι οι πλήρ...Μέχρι τώρα ήμασταν... ψεκασμένοι βασιβουζουκοι!

Μια χούφτα γραφικοί αντιεμβολιαστες! Λησμονουσαν (και λοιδορούσαν) σκοπίμως, ότι οι πλήρως εμβολιασθεντες Έλληνες είναι  4 εκατομμύρια τετρακόσιες χιλιάδες, όπερ σημαίνει, ότι στον συνολικό Ελληνικό πληθυσμό των 11 εκατομμυρίων, αποτελούν το 40%!

Ομοίως, σκοπίμως δεν ανέφεραν, ότι η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν εμβολιαστηκε...ουχί διότι είναι εκ φύσεως αντιεμβολιαστες αλλά διότι ηρνηθησαν να βάλουν στο σώμα τους ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ εμβόλια, τα οποία αποτελούν προϊόντα μιας γενετικά τροποποιημένης τεχνολογίας με ΑΓΝΩΣΤΕΣ παρενέργειες για τα ανθρώπινα κύτταρα, αφού πενταετή πρωτόκολλα (τουλάχιστον) συμπτηχθησαν σε μόλις λίγους μήνες.

Το 2024, όταν τελειώσουν οι κλινικές δοκιμές της φάσης 3, το ξανασυζητάμε... 

Χθες, άλλαξαν τα πράγματα.

Μετά, από τις μεγαλειώδεις, πολυδύναμες συγκεντρώσεις του Ελληνικού λάου, από το ένα άκρο της Ελλάδος, μέχρι το άλλο, αρχίζουν να αντιλαμβάνονται, ότι τώρα πλεον...σφίγγουν τα γάλατα, όπως έλεγε ο αείμνηστος Μάκης Δενδρινος!

Το χθεσινό ήταν ένα ισχυρό σοκ.

Γροθιά στο πρόσωπο των απάτριδων, ξενοδουλων, Νεοταξιτών!

Ήταν το πρώτο χτυπημα.

Έσβησαν τα φώτα!

Στο δεύτερο χτυπημα θα είμαστε στις...πόρτες τους!

Δεν θα τολμούν να εξέλθουν τις οικίες των, ουτως ώστε να δουν την... γλυκα των lockdowns, που εφήρμοσαν στην καμπουρα των Ελλήνων πολιτών, καταστρατηγωντας ελευθερία και ατομικά δικαιώματα. 

Άλλωστε, επιβάλλεται να εκπληρωθεί το ρηθεν της ΑΛΑΝΘΑΣΤΗΣ Συμπαντικής νομοτέλειας, "ότι δίνεις παίρνεις".

Στο τρίτο χτυπημα (σε περίπτωση, που δεν έχουν προλάβει να φύγουν απ' τις ταράτσες με ελικόπτερα) η πόρτα τους θα ανοίξει και... φωνή λαου, οργή Θεου! 

Όντως, χθες ήταν η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ τους.

Κάτι, σαν την εκστρατεία στην Σικελία των αρχαίων Αθηναίων στο Πελοποννησιακό Πόλεμο ή κάτι σαν την μάχη στο Μαντζικέρτ για την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. 

Φρονώ, ότι, από τουδε και στο εξής θα αρχίσουν να χαλαρώνουν κάποια από τα ΤΥΡΑΝΝΙΚΑ μέτρα τους, με σκοπό να αποτρέψουν έναν παλλαϊκό ξεσηκωμό!

ΔΕΝ πρέπει να πέσουμε στην παγίδα τους! 

Κλιμακώνουμε τις αντιδράσεις (και υπάρχουν ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΟΣΕΣ, αρκεί να γίνουν συντονισμένα) μέχρι την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ τους, η οποία θα τους εξασφαλίσει μια ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα, για τα εγκλήματα, που διέπραξαν, εναντίον του Έθνους και του λαου.

Μην ανησυχείτε, δεν θα υπάρξει κανενός είδους ακυβερνησία, μετά την ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ της κομματοκρατίας, μιας και η σύγχρονη τεχνολογία θα συνδράμει... τα μαλα, ουτως ώστε να επιλεγουν πολυ σύντομα, μέσω Εθνοσυνελευσεων, οι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ και ουχί οι ...γιαλαντζι, κομματικοί! 

ΟΥΔΕΙΣ οίκτος λοιπόν, στους προδότες και βιαστές της πατρίδος μας!

Η Νέμεσις είναι μέσα στην φυλετική μας μνήμη, αφού μας έχει δείξει τον δρόμο ο πρόγονος μας Οδυσσέας, ο οποίος πήρε πίσω την ζωή του, την τιμή του και την περιουσία του, καρατομωντας τους βιαστές του οίκου του!

Τοιουτοτρόπως, θα πάρουμε πίσω κι εμείς την ζωή μας.

Εξοντώνοντας τον...παρασιτικό ιό των αχρείων πολιτικαντηδων!

Οι οποίοι ανήλθαν στην εξουσία, εκλεγμένοι από μια...μειοψηφία (βάλτε κάτω τα ποσοστά αποχής και θα δείτε την ΑΛΗΘΙΝΗ δύναμη των κυβερνώντων κομμάτων στο εκλογικό σώμα, τα τελευταία χρόνια) κομματόσκυλων και... ατομικών εραστών, εμπαίζοντας τον Ελληνικό λαό και υφαρπαζοντας την ψήφο του διότι ΑΛΛΑ υπεσχέθησαν κι ΑΛΛΑ εφήρμοσαν! 

Επιπροσθέτως, δεν θα υπάρξει οίκτος και για αυτούς, που θα σταθούν εμπόδιο στην κάθαρση, στεκόμενοι, παρά τω πλευρω των πολιτικών.

Ο καθείς κάνει τις επιλογές του και πληρώνει τα επιχειρα αυτών των επιλογών... 

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ