GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Έσβησαν την επιγραφή «Ελληνικόν γυμνάσιον» στην Αμμόχωστο(ΦΩΤΟ)

Τις εργασίες στον κήπο του ελληνικού γυμνασίου Αμμοχώστου, που θα ονομασθεί «εθνικός κήπος», επιθεώρησε σήμερα, Κυριακή, ο κατοχικός ηγέ...



Τις εργασίες στον κήπο του ελληνικού γυμνασίου Αμμοχώστου, που θα ονομασθεί «εθνικός κήπος», επιθεώρησε σήμερα, Κυριακή, ο κατοχικός ηγέτης, Ερσίν Τατάρ την ίδια ώρα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φωτογραφίες από  μάρμαρο επιγραφή «Ελληνικόν γυμνάσιον»  που έχει επικαλυφθεί.

Ο  Τατάρ ανήρτησε φωτογραφίες στο Twiter όπου φαίνεται πως είναι στο χώρο του κήπου και στο χώρο στάθμευσης που ετοιμάζεται, αλλά και με κολυμβητές στην παραλία της Χρυσής Ακτής.

Ο Ερσίν Τατάρ έγραψε ότι ευχαριστεί τον  λεγόμενο «δήμαρχο» Αμμοχώστου, που τον συνόδευε, αλλά και όσους εργάζονται γι’ αυτά τα έργα.

Φωτογραφίες στα ΜΚΔ δείχνουν αρκετό κόσμο σήμερα στην παραλία της Χρυσής Ακτής όπου άνοιξε και το μπουφέ που χτίστηκε τελευταία.

Τ/κ ιστοσελίδες στο μεταξύ, αναδημοσιεύουν την φωτογραφία από το ελληνικό γυμνάσιο Αμμοχώστου όπου η σκαλιστή στο μάρμαρο επιγραφή «Ελληνικόν γυμνάσιον» έχει επικαλυφθεί. Υπάρχουν και Τ/κ που σχολιάζουν στα ΜΚΔ αρνητικά το γεγονός αυτό.


sigma