GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γίνονται ένα Ρωσία-Λευκορωσία: Άνοιξε τις πύλες στα ρωσικά στρατεύματα ο Λουκασένκο

Το κρατικό εθνικό πρακτορείο ειδήσεων της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας Belta, αναφέρει την είδηση. Προ μηνός η Λευκορωσία προσχώρησε στην...


Το κρατικό εθνικό πρακτορείο ειδήσεων της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας Belta, αναφέρει την είδηση.

Προ μηνός η Λευκορωσία προσχώρησε στην Ρωσία με κοινό φορολογικό σύστημα ενώ φήμες έλεγαν ότι ο Λουκασένκο θα ανακοινώσει την ένωση της Λευκορωσίας με την Ρωσία που κυκλοφορούσαν ήδη από τον Απρίλιο.

Αυτό φαίνεται πως συμβαίνει τώρα και πρακτικά αφού ο Λευκορώσος πρόεδρος δήλωσε σήμερα έτοιμος να αναπτύξει ρωσικά στρατεύματα στη χώρα!

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο δήλωσε ότι είναι έτοιμος να αναπτύξει αμέσως ρωσικά στρατεύματα στη Δημοκρατία, εάν αυτό ήταν απαραίτητο για την ασφάλεια του κράτους.

Ταυτόχρονα, ο Λουκασένκο είπε ότι δεν υπάρχει άμεση ανάγκη να αναπτυχθούν ρωσικά στρατεύματα στην επικράτεια της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας, αλλά εάν απαιτείται να διασφαλιστεί η ασφάλεια του κράτους της Ένωσης, αυτό θα γίνει.Παρ ‘όλα αυτά, σύμφωνα με τον Λουκασένκο, το ζήτημα της τοποθέτησης ρωσικών στρατιωτικών βάσεων στη δημοκρατία δεν έχει συζητηθεί ποτέ σε προεδρικό επίπεδο.

“Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά: δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη για αυτό σήμερα. Δεν ήλθαν ένοπλες δυνάμεις, ούτε από τη Ρωσία, ούτε από την Ουκρανία, ούτε από άλλες χώρες. Εμείς ασχοληθήκαμε μόνοι μας με αυτό το πρόβλημα. Αυτή είναι η θέση μου” διευκρίνισε ο ηγέτης της Λευκορωσίας.

Πηγή: pentapostagma.gr