GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ!

Γραφει ο Ιωάννης Σαρλάς Αγαπητοί μου, οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες! Ουδόλως αστειευομαι, τουναντίον μιλώ πολυ σοβαρά. Εά...


Γραφει ο Ιωάννης Σαρλάς

Αγαπητοί μου, οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες!
Ουδόλως αστειευομαι, τουναντίον μιλώ πολυ σοβαρά. Εάν, μέσα στις επόμενες μέρες δεν υπάρξει ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ αντίδραση, από τον Ελληνικό λαό, εάν, μέσα στις επόμενες μέρες η συσσωρευμένη οργή και αγανάκτηση των Ελλήνων πολιτών δεν μετουσιωθεί σε πράξεις ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, απέναντι στην χειρίστη τυραννία, που γνώρισε ποτέ ο τόπος, τότε το μέλλον μας διαγράφεται ζοφερό, για την ακρίβεια δεν θα υπάρξει μέλλον!
Άσκηση ελέγχου κι απαγόρευση στην ψυχαγωγία, (μία από τις διακριτές διαφορές του ανθρώπου από τα ζώα) περιορισμός των μετακινήσεων (εκτός εάν...εκπορνευσεις το σώμα σου για 150 Ευρώ, όπως πρότεινε ο κ. Πρωθυπουργός στην νεολαία, κρίνοντας προφανώς εξ' ίδιων τα αλλότρια) αποτελούν μέτρα, τα οποία δεν θα υλοποιούσε, ούτε...ξένος κατακτητής, παραταυτα τα εφαρμόζει μια ελληνική (;) και δημοκρατικά εκλεγμένη (;) κυβέρνηση της πατρίδος μας. 

Οι ξενοδουλοι πολιτικαντηδες, τα καλοταισμενα δημοσιογραφικά παπαγαλακια τους και οι "στρατευμένοι" ψευδοεπιστημονες παίζουν τις τελευταίες μέρες...τα ρέστα τους στο να εμβολιαστει ο κοσμάκης.
Παρόλα αυτά, δεν θα σας πουν ποτέ, ότι δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να κατασκευάσεις εμβόλιο για κορωνοιους με βάση προηγούμενες κλινικές μελέτες σε χάμστερ, (τώρα ΕΣΥ είσαι το χαμστερακι τους) δεν θα σας πουν ποτέ, ότι ο κίνδυνος να πεθάνεις από τις παρενέργειες των εμβολίων είναι ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΣ του να πεθάνεις από Covid σε ηλικίες κάτω των 50 ετών, δεν θα σας πουν ποτέ, ότι οι παρενέργειες τουτων των γενετικά τροποποιημένων εμβολίων είναι ΑΓΝΩΣΤΕΣ και θα φανουν σε βάθος χρόνου, δεν θα σας πουν ποτέ, ότι η ανοσία, που παρέχουν, τα εν λόγω εμβόλια είναι... στο τσακίρ κέφι 6 μήνες, (καθ ομολογίαν των κατασκευαστών τους, οι οποίοι ειρήσθω εν παρόδω, ουδόλως αναλαμβάνουν την ευθύνη των όποιων παρενεργειών) δεν θα σας πουν ποτέ, ότι την μετάλλαξη δ, έως και την...ω ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΙΑΝΟΥΝ τα συγκεκριμένα εμβόλια διότι αυτά κατασκευάστηκαν με βάση την γενετική σύνθεση του ιου, όπως αυτός ΗΤΑΝ το περασμένο Καλοκαίρι και ουχί, όπως είναι σήμερα διότι στο μεταξύ ο Covid υπέστη χιλιάδες μεταλλάξεις στην προσπάθεια του να επιβιώσει, δεν θα σας πουν ποτέ, ότι πάντοτε το ΠΡΩΤΟ κυμα ενός πρωτοεμφανιζομενου αντιγόνου, το οποίο προκαλεί λοιμώδη νοσήματα είναι το πιο "άγριο" για την ανθρώπινη βιολογία διότι στο μεταξύ ο ιός μαθαίνει να συμβιώνει με τα βιολογικά μας συστήματα, προκαλώντας ηπιότερες κλινικές εκδηλώσεις. 

Τέλος, ουδέποτε θα σας πουν, ότι ο κυρίαρχος λόγος, για τον οποίον ωρύονται υπέρ των εμβολιασμών, είναι, ότι τα εμβόλια απευθύνονται παγκοσμίως σε μιαν αγορά δισεκατομμυρίων, ενώ αποτελεσματικότατα φάρμακα, όπως μονοκλωνικα και πολυκλωνικα αντισώματα, τα οποία θα μπορούσαν να χορηγηθούν σε υπερήλικες κι ευπαθείς συμπολίτες μας σώζοντας τις ζωές τους, απευθύνονται σε πολυ πολυ λιγότερους. (Στην χώρα μας ανέρχονται σε λίγες χιλιάδες, που όμως αρκετοί από αυτούς θα μπορούσαν να ήταν ακόμη μαζί μας).
Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο ατζέντης εμβολίων Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ξοδέψει ΟΥΤΕ ένα Ευρώ για να φέρει μονοκλωνικα, είτε της Lilly, είτε της Regeneron, ενώ κλείνει τα μάτια σε αξιοζήλευτες προσπάθειες ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ερευνητικών κέντρων, όπως στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, αντί-Covid φαρμάκων με Τ λεμφοκύτταρα.
Εάν αυτά τα αντισώματα, που παράγονται με βάση το πλάσμα του αίματος ασθενών, οι οποίοι νόσησαν από Covid και εν τέλει θεραπευτηκαν, χορηγούνταν από την αρχή της πανδημίας στους ευπαθείς συμπολίτες μας, τότε (και το λέω μετά λόγου γνώσεως, ως Βιολόγος) το 90% των 13.000 Ελλήνων, που έφυγαν, από τον μάταιο τουτο κόσμο με Covid, σήμερα θα ζουσαν! 

Και τολμάει αυτός ο ΑΛΗΤΗΣ και ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, ο οποίος κατέστρεψε μια ολόκληρη χώρα με καραντίνες, να συνεχίζει να εφαρμόζει μέτρα τυραννίας σε βάρος των Ελλήνων πολιτών αλλά και να το παίζει ΣΩΤΗΡΑΣ στα μάτια των...χάλβαδων ατομικών εραστών!
Γελω, τώρα που έγραψα χαλβάς διότι μου ήρθε στο νου η...Χαβάη, ως λέξη ομοηχη. Χαβάη 5.0 θα γίνει η χώρα μας, μετά τον σχεδιασμό Ελλάδα 2.0!
Αρκεί να είμεθα υπάκουοι. (υπήκοοι) Διότι...εμβόλια υπάρχουν! 
Τα σέβη μου.
P. S. 

Ζητώ συγγνώμη δια την ημετέραν κακοποίηση της Ελληνικής γλώσσης!
Η λέξη αλήτης σημαίνει πλανήτης, δλδ περιπλανώμενος και δεν αρμόζει σε κανένα από τα υπάρχοντα πολιτικά απορρίματα.
Οι απάτριδες νεοταξίτες, όχι μόνο δεν ταξιδεύουν για να βρουν τον βαθύτερο εαυτό τους αλλά τελματώνουν μέσα στους ρύπους της θλιβερής τους υπαρξης... 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

.