GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Στα ίχνη του αρχηγού της συμμορίας η ΕΛΑΣ – Τα στοιχεία είναι αρκετά

Τα στοιχεία είναι αρκετά ενώ υπάρχει και η επικήρυξη των 300.000 ευρώ, ένα πολύ καλό κίνητρο για να ανοίξουν τα στόματα.  Κοντά σε έναν ...


Τα στοιχεία είναι αρκετά ενώ υπάρχει και η επικήρυξη των 300.000 ευρώ, ένα πολύ καλό κίνητρο για να ανοίξουν τα στόματα. 

Κοντά σε έναν από τους τρεις δράστες της άγριας ληστείας και δολοφονίας της Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως βρίσκεται η αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, oι αστυνομικοί φαίνεται ότι έχουν επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο άτομο, αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να είναι ο αρχηγός της συμμορίας.
Περιγράφεται ως «ξανθός, κοντοκουρεμένος, γεροδεμένος, γύρω στο 1,70. Μισεί τις γυναίκες, τις οποίες κακοποιεί βάναυσα και δεν διστάζει να φτάσει ακόμη και στο έγκλημα».

Η περιγραφή του ταιριάζει πάρα πολύ με τον κακοποιό που πριν από τρία χρόνια είχε ληστέψει τον εκπαιδευτή του 32χρονου πιλότου, συζύγου της Καρολάιν στο Αλεποχώρι.
Αν είναι το ίδιο άτομο, τότε σίγουρα υπάρχει ενδιάμεσος κρίκος, μεταξύ θυμάτων και συμμορίας και μάλιστα αυτό το πρόσωπο πιθανότατα έχει πληροφόρηση ακόμη και μέσα από το αεροδρόμιο.

Υπάρχει επίσης ένα ακόμη πρόσωπο που αναζητείται από την αστυνομία, ακούει στο όνομα «Γιάννης» και συνεργάζεται με τη σπείρα. 

Στα στοιχεία υπάρχει επίσης ένα αποτύπωμα παπουτσιού στο μικρό τοιχίο, ακριβώς δίπλα από το παράθυρο όπου εισέβαλαν οι ληστές. Φαίνεται να είναι παπούτσι με τράκτορες, σαν κι αυτά που χρησιμοποιούν οι ορειβάτες στις αναβάσεις, ιδιαίτερα ελαστικό και ελαφρύ. 

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία είναι αρκετά ενώ υπάρχει και η επικήρυξη των 300.000 ευρώ, ένα πολύ καλό κίνητρο για να ανοίξουν τα στόματα. 

Η ληστεία «καρμπόν»

Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, έχει μπει η ληστεία που έγινε το βράδυ της 17ης Ιουλίου του 2018, στο σπίτι του εκπαιδευτή του συζύγου της Καρολάιν, στο Αλεποχώρι. Οι ομοιότητες των δύο περιστατικών, σοκάρουν.

«Εμείς είχαμε ανοιχτή μια μπαλκονόπορτα και παρακολουθούσαμε τηλεόραση. Το μοναδικό σημείο που είχαμε ανοιχτό γιατί μετά από λίγο, θα κατεβάζαμε ρολά και θα βάζαμε συναγερμό.
Απλά είχαν κατασκοπεύσει και ξέρανε τι γίνεται» ανέφερε ο εκπαιδευτής του συζύγου της Καρολάιν, προσθέτοντας: «Πριν με δέσουν, τους επιτέθηκα και κάποια στιγμή, ήρθε ο αρχηγός από πίσω, με χτύπησε στο κεφάλι, έχασα τις αισθήσεις μου και ξύπνησα δεμένος χειροπόδαρα στον καναπέ.
Ακριβώς αυτό έγινε, μόνο που ο Μπάμπης δεν μπορούσε να αντιδράσει με ένα περίστροφο στο κεφάλι».

Και σε αυτή τη ληστεία, οι κακοποιοί ήταν τρεις. Τρομοκράτησαν τον ίδιο και την σύζυγό του, την οποία μάλιστα, χτύπησαν τόσο, ώστε να χρειαστεί να νοσηλευτεί, με τη διαφορά, ωστόσο, ότι τότε οι δράστες κρατούσαν ρόπαλα και όχι όπλα, όπως στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

«Δεν υπολογίζουν τίποτα και το θέμα… είναι βάναυσοι και χρησιμοποιούν τα χέρια τους εναντίον των γυναικών που τις θεωρούν πιο αδύναμες.
Ο αρχηγός έπιασε τη γυναίκα τη δική μου και την Καρολάιν.
Όταν άκουσα τα δικά του χαρακτηριστικά, ξαναμίλησα μαζί του, το ήξερε, το ήξερε, το ήξερε οπωσδήποτε. Συμφωνήσαμε ότι ο αρχηγός ταιριάζει και το ανέφερα και στην ασφάλεια.
Εάν υπάρχει φωτογραφία, θα τον αναγνωρίσουμε. 
Δυστυχώς, δεν υπήρχε η φωτογραφία του» πρόσθεσε.

Ανατριχιαστικές ομοιότητες

Όταν ο εκπαιδευτής συνειδητοποίησε τις ομοιότητες των δύο ληστειών, επικοινώνησε με τον 32χρονο Μπάμπη, συζήτησαν τις λεπτομέρειες και κατέληξαν στο συμπέρασμα που προκαλεί ανατριχίλα.

«Μοιάζει φοβερά ο αρχηγός. Ακριβώς αυτό είδα κι εγώ, γι’ αυτό και το ανέφερα και στις Αρχές για να κάνουν τη δουλειά τους.
Και φαίνεται ότι επειδή δεν αναγνωρίστηκε από φωτογραφίες από “τράπεζα” δεδομένων της ασφάλειας, ούτε από εμένα, ούτε από τον Μπάμπη, έχει αποθρασυνθεί.
Να φανταστείτε ότι σε μένα ήρθε 10:15μ.μ., καλοκαίρι, Ιούλιο μήνα» συμπλήρωσε ο εκπαιδευτής πιλότων.

Και στις δύο περιπτώσεις οι ληστές ήταν ηλικίας περίπου 35 χρόνων, μίλαγαν Αλβανικά και δεν άφησαν αποτυπώματα και ίχνη DNA.

«Αλβανικά μίλαγαν, γιατί κάποτε είχα πτήσεις και πήγαινα επάνω – κάτω με το ελικόπτερο στα Τίρανα και αναγνώρισα μια – δυο λέξεις.
Αυτό συνέβη όταν τους πήρε τηλέφωνο απ’ έξω ο τσιλιαδόρος.
Μάλλον τους είπε «αργείτε», γιατί ο δρόμος είναι πολυσύχναστος… καλοκαίρι» σημείωσε και πρόσθεσε: «Δεν βρέθηκε τίποτα, ούτε αποτυπώματα, ούτε DNA, βρέθηκαν μερικά που δεν ταιριάζανε, μου πήραν και το αυτοκίνητο το οποίο παρέμεινε πολλές μέρες στη σήμανση και δεν βρήκαν ούτε στο αυτοκίνητο τίποτα».


πηγη