GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εξώδικο Ηλία Κασιδιάρη σε κανάλια και συστημικά ΜΜΕ ενάντια στο οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης

Με αυστηρή προειδοποίηση μέσω εξωδίκου απάντησε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης που εκτελούν τα συστημικά ΜΜΕ ...


Με αυστηρή προειδοποίηση μέσω εξωδίκου απάντησε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης που εκτελούν τα συστημικά ΜΜΕ και οι πληρωμένοι από το Μαξίμου τηλεοπτικοί σταθμοί με στόχο τον περιορισμό της ραγδαίας ανόδου του εθνικού κόμματος «ΕΛΛΗΝΕΣ».

Στο εξώδικο αυτό τονίζεται πως ο Ηλίας Κασιδιάρης ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ, θα συμμετέχει κανονικά στις προσεχείς εκλογές και οι «ΕΛΛΗΝΕΣ» θα εισέλθουν δυναμικά στη Βουλή.

Η κακόβουλη απόπειρα παραπληροφόρησης θα αντιμετωπιστεί δραστικά και όσοι σκοπίμως λένε ψέματα και διαστρεβλώνουν την αλήθεια θα λογοδοτήσουν στις δικαστικές αίθουσες.

Ακολουθεί απόσπασμα του εξωδίκου:

Εξώδικος δήλωση – Διαμαρτυρία

Του Ηλία Κασιδιάρη,

Ιδρυτή και υποψηφίου Βουλευτή του εθνικού κόμματος «ΕΛΛΗΝΕΣ»

ΠΡΟΣ,

Τηλεοπτικούς Σταθμούς, εφημερίδες και ιστοσελίδες

Κοινοποίηση

Εταιρείες Δημοσκοπήσεων

Τις τελευταίες ημέρες διαδίδετε ψευδέστατα, κακόβουλα, εντέχνως και σκοπίμως, πως έχω απολέσει τα πολιτικά μου δικαιώματα, λόγω τροπολογίας που ψηφίστηκε στη Βουλή στις 2-6-2021.

Με τη διασπορά αυτής της ψευδέστατης είδησης, προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητά μου, καθώς και βασικές αρχές που διέπουν το Σύνταγμα των Ελλήνων, όπως αυτή της πολυφωνίας, της ελεύθερης λειτουργίας των κομμάτων και των ελεύθερων εκλογών.

Προς άρσιν αυτής της ψευδολογίας τονίζω και επισημαίνω ότι: Διατηρώ κανονικά το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, το εθνικό κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ» θα συμμετέχει αυτόνομα στις προσεχείς εκλογές και εγώ θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής.

Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει με την ψήφο του για την είσοδό μου στη Βουλή και θα δώσει ηχηρή απάντηση στα βρώμικα πολιτικά κυκλώματα, που αντιμάχονται τη λαϊκή κυριαρχία.

ΕΠΕΙΔΗ,

Η ψευδέστατη και κακόβουλη αναφορά σε δήθεν στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων μου, καθώς και η σκόπιμη απόκρυψη της υποψηφιότητάς μου και της συμμετοχής του εθνικού κόμματος «ΕΛΛΗΝΕΣ» στις εκλογές, συνιστούν ευθεία επίθεση στις ελεύθερες εκλογές και σκόπιμη παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης,

ΖΗΤΩ,

Την αποκατάσταση της αλήθειας μέσω της ενημέρωσης του Ελληνικού λαού, πως διατηρώ κανονικά το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.

Ως εκ τούτου θα είμαι κανονικά υποψήφιος Βουλευτής με το εθνικό κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ» στις προσεχείς εκλογές.

Επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου,

Ηλίας Κασιδιάρης  


.