GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Μια ''ανάσα'' από την ταυτοποίηση του δολοφόνου της Καρολάιν

Κοντά στην ταυτοποίηση του δολοφόνου της Καρολάιν – Πού επικεντρώνονται οι έρευνες Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες πρ...

Κοντά στην ταυτοποίηση του δολοφόνου της Καρολάιν – Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. 

Οι Αρχές φαίνεται να καταλήγουν στο συμπέρασμα πως γνώριζαν σε ποιο σπίτι εισέβαλαν για να ληστέψουν και η επιλογή δεν ήταν τυχαία. 

Οι έρευνες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, έχει επικεντρωθεί στην αναζήτηση του λεγόμενου πληροφοριοδότη, καθώς είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουν να διαπιστώσουν τον τρόπο που η πληροφορία για την οικονομική κατάσταση του πιλότου έφτασε στους δράστες.

Ωστόσο, οι Αρχές δεν μπορούν ακόμα να πουν αν οι πληροφορίες δόθηκαν τυχαία ή με δόλο.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί – όπως αναφέρει το OPEN – έχουν εντοπίσει κακοποιό που τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν σε μεγάλο ποσοστό με αυτά του ατόμου που έχει περιγράψει ο 32χρονος πιλότος.

Τις τελευταίες ώρες όμως στο προσκήνιο βρίσκεται και η Ελένη Μυλωνοπούλου, που αναφέρεται ως η ψυχολόγος της Καρολάιν.

Η κ. Μυλωνοπούλου απάντησε με εξώδικο στην Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων, καθώς της ζητούσαν να προσκομίσει μέσα σε δύο ημέρες το πτυχίο της όπως και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου με το εξώδικό της στρέφεται κατά του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων τονίζοντας πως είναι «τραγικό και απάνθρωπο να παρερμηνεύονται πράγματα, να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να με έχετε καταστήσει “ως αν να είμαι εγώ το υπαίτιο πρόσωπο” για το θλιβερό γεγονός που συνέβη στα Γλυκά Νερά».

Η ψυχολόγος μέσα από τη εξώδικη διαμαρτυρία της κατηγορεί τον Σύλλογο ότι δεν επιδεικνύει «ίχνος σεβασμού προς τις Αρχές που μοχθούν να εξιχνιάσουν το θλιβερό έγκλημα».

Ληστεία «καρμπόν» σε σπίτι συναδέλφου του πιλότου

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του πιλότου και εκπαιδευτή του συζύγου της 20χρονης Κάρολαϊν καθώς αυτός και η σύζυγός του έπεσαν θύματα άγριας ληστείας στην πολυτελή μονοκατοικία τους στο Αλεποχώρι Μεγάρων.

Μάλιστα ο τρόπος που έδρασαν οι 3 κακοποιοί ήταν πανομοιότυπος με αυτόν των ληστών στα Γλυκά Νερά. 

Οι δυο φίλοι και πιλότοι διαπίστωσαν τα κοινά στοιχεία στην περιγραφή, κυρίως του αρχηγού.

Είχε ύψος γύρω στο 1.70, εύσωμος με κοντό λαιμό και στρογγυλό πρόσωπο και μελιά μάτια.

Μιλούσε καλά ελληνικά αλλά ανέφερε και αλβανικές λέξεις.

Και οι τρεις δράστες των δύο ληστειών, ήταν ηλικίας περίπου 35 χρόνων, ενώ δεν άφησαν αποτυπώματα και ίχνη DNA και στα δυο σπίτια. 

Μάλιστα ο εκπαιδευτικής δεν θεωρεί τυχαίο το γεγονός πως τόσο αυτός όσο και ο σύζυγος της Κάρολαϊν δραστηριοποιούνταν στο αεροδρόμιο Μεγάρων.

πηγη