GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ζήτησαν άραγε self test στους λευκορώσους πράκτορες πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο;

Σουρωτήρι έχει καταντήσει η Ελλάδα! Τα γεγονότα με την επιβατική πτήση της Ryanair που απογειώθηκε από το υποτίθεται καλύτερα φυλασσόμεν...


Σουρωτήρι έχει καταντήσει η Ελλάδα!

Τα γεγονότα με την επιβατική πτήση της Ryanair που απογειώθηκε από το υποτίθεται καλύτερα φυλασσόμενο σημείο ολόκληρης της χώρας, το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, συνιστούν κλαυσίγελο για το κράτος και την κυβέρνηση.

Είναι εξωφρενικό, Λευκορώσοι πράκτορες να επιβιβάζονται σαν κύριοι στην πτήση, την ώρα που ούτε τουρίστας από την Λευκορωσία δεν μπορεί να επισκεφθεί την Ελλάδα!

Μιλάμε για ένα πραγματικό ξέφραγο αμπέλι.

Που εκθέτει τη χώρα διεθνώς, στην έναρξη μάλιστα της τουριστικής περιόδου.

Αναρωτιόμαστε μάλιστα εάν από τους πράκτορες ζήτησαν και self test, προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι δεν πρόκειται να κολλήσουν κορονοϊό τον κακομοίρη που συνέλαβαν.

Το αεροσκάφος της Ryanair το οποίο απογειώθηκε από την Αθήνα με προορισμό την Λιθουανία, καταλήφθηκε κυριολεκτικά στον αέρα από Λευκορώσους πράκτορες που είχαν επιβιβαστεί σε αυτό και με την βοήθεια μαχητικού αεροσκάφους τύπου MIG, εξετράπη της πορείας του και κυριολεκτικά απήχθη προκειμένου να προσγειωθεί στην Λευκορωσία!

newsbreak.gr