GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οριστικό! Τέλος από 15/5 τα SMS για ραντεβού στα καταστήματα, ανοίγουν τα φροντιστήρια στις 10/5 για τις Πανελλήνιες

Μπαίνει τέλος στα ραντεβού για SMS στο λιανεμπόριο από 15/5 Νέα εισήγηση της Επιτροπής των Ειδικών για κατάργηση των SMS στα καταστήματα...



Μπαίνει τέλος στα ραντεβού για SMS στο λιανεμπόριο από 15/5

Νέα εισήγηση της Επιτροπής των Ειδικών για κατάργηση των SMS στα καταστήματα.
Τι είπαν για τα φροντιστήρια.

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής των Ειδικών εστιάζοντας στα SMS στο λιανεμπόριο, στο άνοιγμα των φροντιστηρίων και σε κάποιες ακόμη αλλαγές που αφορούν στα μέτρα εντός των καταστημάτων.

Ειδικότερα, η επιτροπή εισηγήθηκε:

- Aπό 10/5 ανοίγουν τα φροντιστήρια για την 3η Λυκείου τις Πανελλήνιες δηλαδή και τα κέντρα ξένων γλωσσών για όσους δίνουν εξετάσεις.

- Μπαίνει τέλος στα ραντεβού για SMS στο λιανεμπόριο από 15/5.

- Επίσης για τα καταστήματα πάνω από 500 τετραγωνικά θα μπαίνει 1 άτομο ανά 50 τετραγωνικά και όχι 1 άτομο ανά 100 τετραγωνικά που ισχύει σήμερα.

Σημειώνεται επίσης ότι ανοίγουν οι οργανωμένες παραλίες, ενώ νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι το λουκέτο θα παραμείνει στους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Ειδικά για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς η Επιτροπή των Ειδικών ανέφερε ότι τα μέτρα προστασίας στα μικρά παιδιά, όπως η χρήση μάσκας είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί και πλεόν θα εκτιμήσει τις επιπτώσεις από το άνοιγμα των σχολείων και θα επανεξετάσει την πιθανότητα ανοίγματος των βρεφονηπιακών σε περίπου δύο εβδομάδες.

πηγη