GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αδιανόητη δήλωση από τον «ειδικό» της κυβέρνησης Ν.Σύψα: Συνδέει καταστροφή Μικρασιατικού Ελληνισμού με... Covid-19!

Το ακούσαμε και αυτό από τον Νίκο Σύψα Σε μία αδιανόητη δήλωση σύνδεσης της καταστροφής του Μικρασιατικού Ελληνισμού το 1922 με το τέλος...



Το ακούσαμε και αυτό από τον Νίκο Σύψα

Σε μία αδιανόητη δήλωση σύνδεσης της καταστροφής του Μικρασιατικού Ελληνισμού το 1922 με το τέλος της πανδημίας και την «καταστροφή του Covid-19» προχώρησε ο ειδικός που η κυβέρνηση επέλεξε για την επιτροπή που επιβάλλει τα lockdown, καθηγητής Νίκος Σύψας.

Συγκεκριμένα ο απίθανος αυτός τύπος δήλωσε (στα σοβαρά...) ότι «τον Αύγουστο του 2022 όταν θα έχουμε τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης, τότε ενδεχομένως θα καταστραφεί και ο ιός»!

Τι σχέση έχει το χαρμόσυνο νέο της καταστροφής του Covid-19 με την τραγική επέτειο των 100 ετών από την καταστροφή του Μικρασιατικού Ελληνισμού και το ξερίζωμα μιας εθνοτικής παρουσίας 2.700 χρόνων στην γη της Ιωνίας, μόνο το σκοτεινό μυαλό των κυβερνητικών γνωρίζει...

«Από τη δίνη της πανδημίας δεν θα βγούμε πάντως το 2021», τόνισε, διαψεύδοντας παράλληλα και την κυβέρνηση (έστω και αν προκειμένω έλεγε την αλήθεια που κρύβουν).

Παράλληλα, μίλησε για τη βρετανική μετάλλαξη που πλέον έχει επικρατήσει.

«Η βρετανική μετάλλαξη έχει κυριαρχήσει στην Ελλάδα.
Στην ουσία έχουμε μια νέα πανδημία που ξεκίνησε από τη βρετανική μετάλλαξη.
Μας χτύπησε ανελέητα».

Λες και τις άλλες χώρες δεν τις κτύπησε


πηγη