GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δολοφονία Καραϊβάζ: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο ξεψαχνίζει η ΕΛ.ΑΣ.

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει ένα σκούτερ παρόμοιο με αυτό των δολοφόνων λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου...



Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει ένα σκούτερ παρόμοιο με αυτό των δολοφόνων λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, εξετάζει καρέ καρέ η αστυνομία.

Στο βίντεο, που παρουσιάζει το Star, φαίνεται από την οδό Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται κοντά στο σημείο της εκτέλεσης, να περνά ένα σκουτεράκι παρόμοιο με αυτό των δολοφόνων, με μόνο τον οδηγό του οποίου τα ρούχα είναι παρόμοια με αυτά τους ενός εκ των δολοφόνων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ένας από τους επιβάτες να κατέβηκε και ο άλλος να συνέχισε μόνος του τη διαδρομή με το μηχανάκι.

Στο μεταξύ, ομάδα ανάλυσης του «προφίλ» του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ δημιουργήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, οι αστυνομικοί αναζητούν το όνομα του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας Καραϊβάζ σε δικογραφίες για το οργανωμένο έγκλημα.

Στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται κακοποιοί με βαρύ ποινικό παρελθόν που έχουν κατηγορηθεί, μεταξύ άλλων, για εκρήξεις, ανθρωποκτονίες, σωματεμπορία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί αναζητούν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας Καραϊβάζ και ανάμεσα σε άτομα που τα τελευταία χρόνια έχουν χαρακτηριστεί ως μέλη της «greek mafia».

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχτηκε από τους εκτελεστές του δύο χαριστικές βολές.

Τέλος, σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου, ξεκίνησε και η διαδικασία άρσης απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, προκειμένου να εντοπιστούν όλα τα κινητά τηλέφωνα που ήταν ενεργοποιημένα στην περιοχή του Αλίμου, τη στιγμή της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.


πηγη