GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΓΙΑΤΙ καταδικαστήκαμε: Η κυνική ομολογία Κουβελάκη αποδεικνύει ότι η δίωξή μας είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

Του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου ΕΠΙΜΕΝΩ! Είμαι στην φυλακή, φυλακή Δομοκού υψίστης ασφαλείας, για τις Ιδέες μου, στόχος μίας διώξεως ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ στ...



Του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΕΠΙΜΕΝΩ! Είμαι στην φυλακή, φυλακή Δομοκού υψίστης ασφαλείας, για τις Ιδέες μου, στόχος μίας διώξεως ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ στα χρόνια μιας σάπιας “δημοκρατίας” μιας χώρας, που δήθεν πορεύεται με αρχές δικαίου… Όσο και να προσπαθούν άντως να υπερασπιστούν το “δίκαιο” της καταδίκης μας δεν το κατορθώνουν και ομολογούν ότι έπρεπε να φυλακιστώ για την προστασία της ψευτοδημοκρατίας τους και ΟΧΙ για κάποια “εγκληματική οργάνωση”, που ποτέ δεν υπήρχε.

Εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, 7 Φεβρουαρίου 2021, άρθρο Γ. Κουβελάκη, πρώην υπουργού δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ, που ρήμαξε την Ελλάδα.

Τίτλος του άρθρου:

“Εσωτερικοί δαίμονες μιας κρατικής λειτουργίας”.

Από την αρχή του κειμένου καθίσταται σαφές ότι αντικείμενό του είναι η απόφαση καταδίκης της Χρυσής Αυγής και αναφέρεται το εξής: “Το άρθρο αυτό γράφεται με αφορμή την απόφαση του Εφετείου για την Χρυσή Αυγή…”.

Εν συνεχεία σχολιάζει την πλήρη διαφωνία εισαγγελέως και δικαστών και προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, να αναιρέσει το κλίμα, το οποίο υπάρχει στον Νομικό κόσμο (δικαστές, δικηγόρους) ότι η καταδίκη μας με την κατηγορία της “εγκληματικής οργανώσεως” υπήρξε ένα νομικό τερατούργημα, μία ύβρις ενάντια σε κάθε Αρχή του Δικαίου, ένας δικολαβίστικος Φρανκεστάιν. Και προσπαθεί (ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ!), χρησιμοποιώντας και ψεύδη να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα.

Γράφει επί παραδείγματι για “κοινωνική πραγματικότητα που αλλάζει” και για νόμους που “είναι ασαφείς, αντιφατικοί.

Σε πολλές περιπτώσεις δεν ρυθμίζουν ολοκληρωτικά το πρακτέο, ούτε εξαντλούν το απαγορευμένο”.

Και τι πρέπει να γίνει όταν η “κοινωνική πραγματικότητα αλλάζει”, όπως όταν η Χρυσή Αυγή αγγίζει το 18%; Τότε χρησιμοποιείται ένας νόμος-σακάτης (“ασαφής και αντιφατικός, που δεν εξαντλεί το απαγορευμένο”… δικά του λόγια) για να βάλουμε στην φυλακή τους “φασίστες” της Χρυσής Αυγής. Και ποιοι το κάνουν αυτό;

Το κάνουν σύμφωνα με τον υπουργό του πλέον σκοτεινού ΠΑΣΟΚ Κουβελάκη “ακτιβιστές δικαστές”… Δικαστές είναι αυτοί ή δήμιοι; 

Λέει όμως και ΨΕΜΑΤΑ ο Κουβελάκης, αναφερόμενος στην… κραυγή, που δήθεν ακούστηκε “Λεπενιώτη θα πεθάνεις”, που δεν ακούστηκε ΠΟΤΕ στα πέντε χρόνια της δίκης μας, αντίθετα έγιναν επιθέσεις και μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου από “αντιφασίστες”, κατεστράφησαν γραφεία Συνηγόρων υπερασπίσεως, αυτοκίνητα και οι μόνες ΑΠΕΙΛΕΣ που υπήρξαν ήταν κατά της Εισαγγελέως, που πρότεινε την ΑΘΩΩΣΗ ΜΑΣ.

Πόσα ψέματα… Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν Πασόκο της εποχής των πρασινοφρουρών;

Γράφει, λοιπόν, για την απόφαση των δικαστών στο άρθρο του ο Γ. Κουβελάκης: “‘Ήταν μόνοι με την συνείδησή τους…”. Γιατί “μόνοι”;

Γιατί απλά ο Νόμος δεν ήταν μαζί τους.

Η συνέχεια περισσότερο ενδιαφέρουσα:

“Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, πήραν στους ώμους τους το βάρος της συνέχειας της δημοκρατικής λειτουργίας του κράτους. Αν υποχωρούσαν, θα έβγαιναν τα τάγματα εφόδου, οι λύκοι”.

Ώστε γι’ αυτό καταδικαστήκαμε; Για “την συνέχεια της δημοκρατικής λειτουργίας” και ΟΧΙ για “εγκληματική οργάνωση”;

Καταδικαστήκαμε γιατί “αν υποχωρούσαν” οι δικαστές ΘΑ “έβγαιναν οι λύκοι” και ΟΧΙ για “εγκληματική οργάνωση”;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Γ. Κουβελάκη για την κυνική σου ομολογία, που δείχνει καθαρά ότι είμαι φυλακή για τις Ιδέες μου, στόχος μίας διώξεως ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Φυλακές Δομοκού 2021