GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εκμετάλλευση του κορωνοϊού από την κυβέρνηση της ΝΔ

Του Δημήτρη Βαλασίδη, Συνταγματάρχη εα - Οκονομολόγου, ΜΒΑ-Συγγραφέα Έγινε πλέον φανερό, ότι η Πατρίδα μας με γρήγορους ρυθμούς οδηγείτα...



Του Δημήτρη Βαλασίδη, Συνταγματάρχη εα - Οκονομολόγου, ΜΒΑ-Συγγραφέα


Έγινε πλέον φανερό, ότι η Πατρίδα μας με γρήγορους ρυθμούς οδηγείται στην πλήρη καταστροφή και ο λαός σε απόλυτη εξαθλίωση. Υπεύθυνη η κυβέρνηση της ΝΔ, ο οποία απέδειξε, ότι είναι το ίδιο ανίκανη και φαύλη με την προηγούμενη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οι πληρωμένες μαϊμού-δημοσκοπήσεις ελάχιστους ανεγκέφαλους πείθουν. Η πλειοψηφία των Ελλήνων το έχει συνειδητοποιήσει και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να αντιδράσει.


Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει, ότι θα αποφύγει τον καταποντισμό του κόμματός του με πρόωρη προσφυγή στις κάλπες εντός του 2021. Ο μόνος σύμμαχος που του έμεινε είναι ο κορωνοϊός. Συγκεκριμένα:


- Εφαρμόζει έναν σκληρό εγκλεισμό των πολιτών στα σπίτια τους. Έτσι τους απαγορεύει να αντιδράσουν στον συνεχιζόμενο εποικισμό με δημιουργία μουσουλμανικών κωμοπόλεων σε διάφορες περιοχές, στην επικείμενη εκχώρηση του Αιγαίου μας στους νεομογγόλους, στην πιστή εφαρμογή της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και στην διάλυση της οικονομίας.


- Συνηθίζει τον Ελληνικό λαό στην υποταγή σε αντισυνταγματικά και παράνομα σκληρά μέτρα σκορπώντας τον τρόμο και την ανασφάλεια.


- Με το κλείσιμο των επιχειρήσεων οδηγεί σε φτωχοποίηση μεγάλη μερίδα των πολιτών. Η ελληνική οικονομία οδηγείται σε μη αναστρέψιμη πολυετή καταστροφή. Οι άνεργοι στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια. Αυτός που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα δεν έχει το σθένος να αντιδράσει δυναμικά και περιμένει το “κοκαλάκι” που θα του ρίξει η κυβέρνηση.


- Μετατρέπει την Αστυνομία από όργανο προστασίας του πολίτη σε εισπρακτικό μηχανισμό και φόβητρο των νόμιμων Ελλήνων.


- Με το πρόσχημα των μέτρων προστασίας από τον ιό και της αναγκαιότητας εμβολιασμού μοιράζει εκατομμύρια στα συστημικά ΜΜΕ, τα οποία με την σειρά τους καθημερινά εγκωμιάζουν το έργο της κυβέρνησης αποκρύπτοντας επιμελώς κάθε δυσμενές γι' αυτήν. Σημειωτέον ότι, βάσει της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος είναι υποχρεωμένος χωρίς αμοιβή να προβάλει μηνύματα για την υγεία των πολιτών.


Όταν η υγεία των πολιτών κινδυνεύει και χάνονται καθημερινά ζωές δεν επιτρέπεται στην κυβέρνηση να εκμεταλλεύεται την αγωνία τους για ιδιοτελείς μικροκομματικούς σκοπούς. Οι σοφοί πρόγονοί μας έλεγαν: Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ' ορά. Και η ώρα της δίκης πλησιάζει. Αρκεί οι Έλληνες να αφυπνιστούν και να ξεφύγουν από τον σφικτό κομματικό εναγκαλισμό.
ellhnes.net