GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Σοσιαλιστής Πρωθυπουργός Σάντσεθ της Ισπανίας και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Podemos ‘γλύφουν’ τον Ερντογάν για να μην χάσουν τις μπίζνες με τα αεροπλανοφόρα, που δίνουν στην Τουρκία

Άφωνος παρακολουθεί ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας δυο φίλους του Σοσιαλιστές και Αριστερούς ηγέτες, που ηγού...




Άφωνος παρακολουθεί ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας δυο φίλους του Σοσιαλιστές και Αριστερούς ηγέτες, που ηγούνται του κυβερνητικού συνασπισμού στην Ισπανία να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ‘πέσει στα μαξιλάρια’ ο Ερντογάν και να περάσει από την Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε η Τουρκία, μόνον με ελάχιστες γρατζουνιές.

Ο λόγος για τον Ισπανό Σοσιαλιστή Πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ και τον κυβερνητικό του ετέρο και ηγέτη των Podemos Pablo Iglesias οι οποίοι σε στενή παρασκηνιακή συνεργασία με την ‘Δεξιά’ Γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ εμποδίζουν με νύχια και με δόντια να περάσουν οι προτάσεις της Γαλλίας, της Ελλάδος, της Κύπρου και της Αυστρίας, για να υπάρξει σαφής πρόβλεψη κυρώσεων κατά της Τουρκίας, ικανών να τραυματίσουν σοβαρά την κλονισμένη Οικονομία του Ερντογάν.

Εννοείται ότι αυτοί οι δήθεν ΄προοδευτικοί ηγέτες’ βάζουν πάνω από τις θεμελιακές αξίες της Ευρώπης και την προτεραιότητα της αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και την Κύπρο τα ‘οικονομικά νταραβέρια’, που έχουν σε εξέλιξη με το καθεστώς Ερντογάν.

europost