GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τρύφων Μπουγάς: Ο επιχειρηματίας ακροδεξιός εθνικιστής πολιτικός Νοτιου Τομέα και δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας απαντά σε ερωτήσεις

Ερώτηση: Όπως είναι γνωστό στο κοινό των Νοτίων Προαστίων και ειδικά στους παραλιακούς Δήμους, έχετε εμπλοκή με τα κοινά στην τοπική Αυτ...Ερώτηση: Όπως είναι γνωστό στο κοινό των Νοτίων Προαστίων και ειδικά στους παραλιακούς Δήμους, έχετε εμπλοκή με τα κοινά στην τοπική Αυτοδιοίκηση από πολύ νεαρή ηλικία. Είναι αυτός ο λόγος που σας επέλεξαν για να πολιτευτείτε είτε σαν αυτοδιοικητικός, είτε σαν υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών;

Τρύφων Μπουγάς: Η εμπειρία και οι πρακτικές μου, όπως άλλωστε και οι αντιλήψεις μου ήταν πάντα στο πλευρό των Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών.
Η θετική πορεία μου και οι αγώνες μου στον πατριωτικό χώρο, όπως και το γεγονός πως ήμουν ήδη εκλεγμένος για πολλές θητείες στο Φάληρο, προφανώς έπαιξαν ρόλο.
Μετά από εισήγηση του Ηλία Κασιδιάρη και θετική αποδοχή από το κίνημα, επιλέχτηκα να κατέβω υποψήφιος στην ακόμα πιο δύσκολη, ταλαιπωρημένη και βασανισμένη περιοχή της Καλλιθέας, που βέβαια ήταν παραδοσιακά, προπύργιο της Αριστεράς.
Κι αυτή ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα, που φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αποδεχτώ.

Ερ: Για περίπου 40 χρόνια δραστηριοποιείστε στον χώρο της εστίασης. Τι έχετε να πείτε για το παρών και το μέλλον, σε αυτό τον κρίσιμο για την οικονομία, τομέα ;

Τρύφων Μπουγάς: Είναι αλήθεια πως από 17 ετών, τρίφτηκα στην παραδοσιακή κουζίνα, που τότε ήταν όλα απλά και όχι εκβιομηχανισμένα.
Δυστυχώς η εξέλιξη και η κρίση, χτύπησε ανελέητα αυτόν τον κομβικό αυτόν πυλώνα της ελληνικής οικονομίας, με την Κυβέρνηση δυστυχώς να μην παίρνει, ούτε τα κατάλληλα, ούτε να δίνει την δέουσα έμφαση, στο τεράστιο κομμάτι του ιδιωτικού τομέα, που απασχολείται σε αυτήν (εστίαση).
Οι συνάδελφοι μου τραυματίστηκαν πρώτα από την είσοδο μας στην Ε.Ε, στη συνέχεια από τα εθνοκτόνα μνημόνια και δέχονται τη χαριστική βολή με την πανδημία.
Επάγγελμα εστίαση: τετέλεσθαι!

Ερ: Είστε πολλά χρόνια στα κοινά, αλλά παρότι ήταν δύσκολο αυτό είναι η αλήθεια, ουδέποτε κρύψατε και πάντοτε δείχνατε τις αντιλήψεις σας και την ιδεολογική σας ταυτότητα.

Τρύφων Μπουγάς: Έμαθα να δίνω τις μάχες στο φως του ήλιου και ουδέποτε ακολούθησα τακτικές μέσω υπονόμων που κινούνται οι κατσαρίδες.

Πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μου γιατί πίστευα και πιστεύω πως η αγάπη του λαού αποτελεί τη δύναμη μου για να υλοποιήσω τις ιδέες μου, που είναι πάντα στο συμφέρον του Έθνους.

Ερ: Πρόσφατα δεχτήκατε επίθεση στην οικία σας από αντιεξουσιαστές. Θεωρείτε πως πέσατε θύμα των ημερών εκείνων ,λόγω των δικαστικών αποφάσεων;

Τρύφων Μπουγάς: Το σύστημα και η μανία του εναντίον του εθνικιστικού χώρου, προκειμένου να δυσφημίσει και να ταυτίσει το πατριωτικό Κίνημα με εγκληματικές δράσεις, έθεσε σε λειτουργία το μακρύ του χέρι.
Ομάδες δήθεν αριστεριστών και δήθεν επαναστατών και προσποιούμενων τα παιδιά του λαού, επιτέθηκαν στα ντουβάρια του σπιτιού και του αυτοκινήτου μου, προσπαθώντας να με τρομοκρατήσουν, για να σταματήσω την αγάπη και τη δράση για το Έθνος μου. 
Η σύλληψη ενός από τους οκτώ, ξεβράκωσε μια για πάντα την ταυτότητά τους.
Παιδιά πλουσίων οικογενειών, που ζουν
πλουσιοπάροχα, μεγαλώνοντας με νταντάδες , ενώ εγώ, γιος μυλωνά από αγροτική οικογένεια, είχα την ατυχία να μεγαλώσω φτωχικά και να είμαι στη βιοπάλη από πολύ μικρή ηλικία.
Γι’ αυτό δεν είμαστε όλοι ίδιοι!

Ερ: Ποιες είναι οι εξελίξεις και πως τις σχολιάζετε για τον εθνικιστικό χώρο; Η ενίσχυση του είναι ένα θέμα που θεωρείτε πως είναι καθαρά κομματικό ή πρέπει να αντιμετωπιστεί συλλογικά από τους πολιτευτές του πατριωτικού χώρου;

Τρύφων Μπουγάς: Ο χώρος ωρίμασε και ο χρόνος θεωρώ πως είναι ο κατάλληλος διότι πλέον η συντριπτική πλειοψηφία, αναγνωρίζει την ηγετική μορφή και τις δυνατότητες του Ηλία Κασιδιάρη.
Παλιοί με μεγάλη εμπειρία που έγραψαν ιστορία στον εθνικιστικό χώρο και έχουν αναγνώριση, αλλά και νέοι συναγωνιστές, συστρατευόμενοι κάτω από την
ομπρέλα του, επιθυμούν να μας οδηγήσει μέσω της κοινοβουλευτικής οδού, στην εξουσία, για την σωτηρία της πατρίδος.
Φυσικά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ύπαρξη πολλών άξιων συναγωνιστών και σε πολλούς άλλους πατριωτικούς σχηματισμούς, που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα για την προώθηση της ιδεολογίας μας.
Πολλοί απ’ αυτούς συνειδητοποίησαν πλέον, πως υπάρχουν πλέον τρεις λέξεις: Ενότητα, ενότητα και ενότητα.
Ξέρουμε πως ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, προέχει η απελευθέρωση των Εθνικιστών που είναι φυλακισμένοι άδικα από το ανθελληνικό καθεστώς.

Ερ: Ποια είναι κατά την άποψή σας τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι περιοχές στο Νότιο Τομέα; Θεωρείτε πως οι Δήμοι κάνουν ότι μπορούν για να στηρίξουν τις τοπικές κοινωνίες.

Τρύφων Μπουγάς: Τον ελεύθερο χρόνο μου γυρίζω σε όλες τις γειτονιές των Δήμων των Νοτίων Προαστίων και συνομιλώ με τον κόσμο.

Η ικανοποίηση μου, είναι στο πώς αγκαλιάζουν εμένα και τους συνεργάτες μου, οι Έλληνες κάτοικοι, που μοιάζουν απελπισμένοι όχι μόνον από την οικονομική λαίλαπα, αλλά και από την αθρόα λαθρομετανάστευση. Καθημερινά, βλέπουν την κουλτούρα και την πληθυσμιακή σύνθεση στις γειτονιές τους να αλλοιώνεται από τις μπουργκες και τις μαντήλες.
Αυτοί κι εμείς
θέλουμε οι Ελληνίδες να ζουν με την αρχαιοελληνική κουλτούρα, την ομορφιά, το κάλλος και το σεβασμό στη γυναίκα.

Ερ: Γνωρίζουμε πως προέρχεστε από πολύτεκνη οικογένεια. Θεωρείτε σήμερα πως η Πολιτεία, αγγίζει τα προβλήματα τους;

Τρύφων Μπουγάς: Οι πολύτεκνοι είναι από εκείνες τις κοινωνικές ομάδες που ακούνε πολλά προεκλογικά, αλλά μετά τους ξεχνούν όλοι.

Το κομμάτι της κοινωνίας που έπρεπε να στηρίζεται περισσότερο από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού δίνει ουσιαστικές λύσεις στο δημογραφικό πρόβλημα, μένει στο περιθώριο, προκειμένου να προωθηθούν τα σχέδια της

Νέας Τάξης Πραγμάτων που θέλουν την ισλαμοποίηση της Ελλάδος και κατ’επέκταση της Ευρώπης, δίνοντας επιδόματα στους λαθρομετανάστες και μόνον.

Οι δικές μας οικογένειες, χρειάζονται βοήθεια στη μόρφωση των παιδιών και εργασία, αθλητισμό και επιδόματα που θα τους στηρίζουν ουσιαστικά στο μεγάλωμα και την ανατροφή των τέκνων τους.