GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εθνοκάθαρση: Οι Αρμένιοι ξεριζώνονται και από πατρογονικά εδάφη που δεν έχασαν στον πόλεμο (βίντεο)

Τo Aζερμπαϊτζάν έδωσε στην Αρμενία προθεσμία δέκα ημερών για να εγκαταλείψει την περιοχή Καλμπατζάρ στο Ναγκόρνο Καραμπάχ η οποία δεν κα...



Τo Aζερμπαϊτζάν έδωσε στην Αρμενία προθεσμία δέκα ημερών για να εγκαταλείψει την περιοχή Καλμπατζάρ στο Ναγκόρνο Καραμπάχ η οποία δεν κατακτήθηκε από τις τουρκοαζερικές δυνάμεις, αλλά παραδίδεται από την κυβέρνηση της Αρμενίας για να μην συνεχιστεί η προέλαση μέχρι το Στεπανακέρτ.

Δηλαδή οι περιοχές που παραχωρούνται στο Αζερμπαϊτζάν δεν περιλαμβάνουν μόνο αυτές που κατακτήθηκαν από τους Τουρκοαζέρους, αλλά και επιπλέον έδαφος!

«Μέχρι τις τις 25 Νοεμβρίου πρέπει να έχουν αποχωρήσει», δήλωσε ο Αζέρος Χικμέτ Χατζίγεφ.

Μόνο ένας δρόμος οδηγεί στην περιοχή από την ενδοχώρα της Αρμενίας και αυτόν θα ακολουθήσουν οι Αρμένιοι που ξεριζώνονται μετά την ήττα των Τουρκοαζέρων.
Ένα ερώτημα είναι πώς έπεσε η Σούσα.  

Οι Αρμένιοι ήταν εντελώς απροετοίμαστοι, όπως δείχνουν τα πλάνα του πρακτορείου ΑΝΝΑ που μετά την Συρία για άλλη μια φορά «διδάσκει» τι θα πει «πολεμική ανταπόκριση».

Να μην κάνουμε άβολες αναφορές και συγκρίσεις με τα καθ'ημάς...

Απλά να θυμόμαστε ότι αν η Ελλάδα ηττηθεί δεν θα περιοριστεί η απώλεια μόνο στην περιοχή της ήττας.

Δείτε το βίντεο.

Οι Αρμένιοι ξεκινούν με τραγούδια μέσα σε... βανάκια για να υπερασπιστούν την Σούσα και καταλήγουν διαλυμένοι από τα τουρκικά UAV και τα τουρκικά ρουκετοβόλα, να εγκαταλείπουν το πεδίο της μάχης και τα εδάφη τους.



https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/934829_tragodia-oi-armenioi-xerizonontai-kai-apo-patrogonika