GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Στον Εισαγγελέα ο Ηλίας Κασιδιάρης

Κατόπιν κλήσεως της Εισαγγελέως Πρωτοδικών που διερευνά τις ποινικές ευθύνες Μπακογιάννη για το σκάνδαλο του "Μεγάλου Περιπάτου&quo...



Κατόπιν κλήσεως της Εισαγγελέως Πρωτοδικών που διερευνά τις ποινικές ευθύνες Μπακογιάννη για το σκάνδαλο του "Μεγάλου Περιπάτου" και την διασπάθιση 2 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Αθηναίων, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε σήμερα νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Με πληθώρα ντοκουμέντων και οικονομικών στοιχείων τεκμηριώθηκαν οι υπερκοστολογήσεις καθ' όλη τη διαδικασία του έργου και ζητήθηκε η διεξαγωγή ειδικής πραγματογνωμοσύνης από εξειδικευμένο επιστήμονα, που αποδεικνύει ότι το κόστος που κλήθηκε να πληρώσει ο Δήμος Αθηναίων δεν ήταν σύννομο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε να κληθούν ως μάρτυρες, εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου που έχουν ήδη καταγγείλει τον διαγωνισμό Μπακογιάννη ως διάτρητο και φωτογραφικό.

Στη συνέχεια της ποινικής διαδικασίας ο Εισαγγελέας θα καλέσει όλα τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αθηναίων και τελευταίος θα κληθεί ο Μπακογιάννης, που οφείλει να δώσει εξηγήσεις για μία σειρά πράξεων που συνδέονται με βαριά ποινικά αδικήματα.

ellhnes.net