GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Προκλητικοί οι δύο Πακιστανοί που βίασαν την 20χρονη

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τον βιασμό - Τι αναφέρει η δικογραφία - Ελεύθερος με εγγύηση ο ένας κατηγορούμενος - Διαφωνία ανακρ...



Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τον βιασμό - Τι αναφέρει η δικογραφία - Ελεύθερος με εγγύηση ο ένας κατηγορούμενος - Διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για τον δεύτερο

Προκλητικοί οι δύο Πακιστανοί που βίασαν την 20χρονη

Τη δίκη τους εκδοχή έδωσαν στην προανακριτική του κατάθεση στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Μενεμένης Αμπελοκήπων οι δυο Πακιστανοί που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία μια γυναίκας πως την άρπαξαν τη μετέφεραν στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τη βίασαν επανειλημμένα.
«Δεν κάναμε κάτι χωρίς τη συναίνεση της.
Ήταν όλα με τη θέληση της», φέρονται να υποστήριξαν οι δυο συλληφθέντες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
«Δεν κάναμε κάτι που δεν ήθελε, είμαστε αθώοι», πρόσθεσαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Protothema.gr η ιατροδικαστική εξέταση της κοπέλας επιβεβαίωσε τον βιασμό της και αναμένεται να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικο.
Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την καταγγελία της όταν ξαφνικά σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Όπως περιέγραψε η ίδια «με τράβηξαν με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο τους».


Διαφωνία εισαγγελέως και ανακρίτριας για τον ένα κατηγορούμενο

Οι απολογίες των κατηγορουμένων, ηλικίας 45 και 34 ετών, προκάλεσαν διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέως.
Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για βιασμό και για αρπαγή από κοινού. Σύμφωνα με το GRTimes.gr, ελεύθερος με την επιβολή εγγύησης 1.000 ευρώ αφέθηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος, ωστόσο υπήρξε διαφωνία για την ποινική μεταχείριση του δεύτερου.

Η εισαγγελέας ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος και η ανακρίτρια να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος.
Ως εκ τούτου, αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση κατ’ οίκον περιορισμού, μέχρι να αποφασίσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Τι είπαν στην απολογία τους

Στις απολογίες τους, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, ο ένας ισχυρίστηκε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας και ο άλλος ανέφερε ότι δε συμμετείχε και ότι απλά κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι.
Ακόμη, επισήμαναν ότι στο σπίτι υπήρχαν ακόμη δύο συμπατριώτες τους που δεν πείραξαν την 20χρονη.
Για να ενισχύσουν τον παραπάνω ισχυρισμό οι δύο Πακιστανοί επικαλέστηκαν και το οπτικό υλικό από κάμερα πρατηρίου υγρών καυσίμων που απεικονίζει την καταγγέλλουσα να εισέρχεται στο αυτοκίνητο των κατηγορουμένων με τη θέλησή της.

Στη δικογραφία όμως περιλαμβάνεται το πόρισμα ιατροδικαστικής εξέτασης όπου αναγράφεται ότι η κοπέλα φέρει ίχνη που παραπέμπουν σε βιασμό.
Οι δυο άνδρες αφού την έβαλαν στο αυτοκίνητο στη συνέχεια τη μετέφεραν στο σπίτι τους, όπου της επιτέθηκαν και τη βίασαν διαδοχικά.

Η άτυχη κοπέλα μόλις βγήκε από το σπίτι των Πακιστανών ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία για την επίθεση που δέχτηκε, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης- Αμπελοκήπων.