GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Με αποφάση Μητσοτάκη ακυρώνεται η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Πέτσας: Τέλος η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου λόγω κορονοϊού Οπως είπε την απόφαση έλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω της πανδ...



Πέτσας: Τέλος η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου λόγω κορονοϊού
Οπως είπε την απόφαση έλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω της πανδημίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε πως δεν θα γίνουν οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Aπλά να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο, πως πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την 1η Οκτωβρίου, η στρατιωτική παρέλαση στην Κύπρο έγινε κανονικά, εκεί που η Αθήνα ''ξέχασε'' να στείλει μαχητικά F-16 όπως πριν ένα χρόνο.

Την στιγμή που η Τουρκία προκαλεί, η Αθήνα επιλέγει να μην ανυψώσει το φρόνημα των Ελλήνων, παίρνοντας μία ακατανόητη απόφαση.
Βέβαια η Τουρκία, έχοντας τα τετραπλάσια από την Ελλάδα κρούσματα, έκανε κανονικά παρελάσεις.

Τι ανακοίνωσε αναλυτικά ο Στέλιος Πέτσας

Την απόφαση της κυβέρνησης να μην πραγματοποιηθούν μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Όπως είπε την απόφαση έλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.
Παράλληλα ο κ. Πέτσας είπε, μετά από σχετική ερώτηση, ότι δεν εξετάζεται αυτή τη στιγμή το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.
Ο κ. Πέτσας παρουσίασε και δεδομένα που δείχνουν ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να τα πηγαίνει καλύτερα από χώρες με παρόμοιο πληθυσμό όπως το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Πορτογαλία και η Ελλάδα τόσο σε επίπεδο αριθμού θυμάτων, όσο και σε επίπεδο αριθμού κρουσμάτων.