GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δήλωση Μίκη Θεοδωράκη σε συνέντευξη του το 2019

Δήλωση Μίκη Θεοδωράκη σε συνέντευξη του το 2019 μετά που το έπαιζε υπερπατριώτης υποστηρίζοντας δήθεν την Μακεδονία μας και καταδικάζοντ...



Δήλωση Μίκη Θεοδωράκη σε συνέντευξη του το 2019 μετά που το έπαιζε υπερπατριώτης υποστηρίζοντας δήθεν την Μακεδονία μας και καταδικάζοντας τον Τσίπρα...αυτός που για δεκαετίες υπηρετούσε φανατικά το ΚΚΕ το οποίο στήριζε την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας και την έξοδό της από την ελληνική επικράτεια.

Σύντομα θα ανέβει ανάρτηση τεκμηριωμένη που αποδεικνύει τα όσα λέμε για το ΚΚΕ.

«Η Τουρκία περιβάλλεται από τη θάλασσα και αισθάνεται ασφυξία όταν για τον άλφα ή βήτα λόγο υπάρχουν ουσιαστικά εμπόδια, όπως είναι τα νησιά μας, που ακυρώνουν τη συμμετοχή της στην εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου…
Άλλωστε, ο πλούτος αυτός είναι τόσο μεγάλος, ώστε αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε να μεταβάλουμε την Τουρκία από ανταγωνιστή σε συνεταίρο.

Όσο για τα ποσοστά του ενός και του άλλου, αυτά θα είναι το αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων που θα γίνουν με γνώμονα το διεθνές δίκαιο, αλλά και την κοινή λογική που θα εμπνέεται τόσο από το αίσθημα δικαιοσύνης όσο και από τον ωμό ρεαλισμό.

Αυτό το θεωρώ πολύ προτιμότερο για τα ελληνικά συμφέροντα από τη δημιουργία μετώπου εναντίον της Τουρκίας, με κίνδυνο μια πολεμική σύρραξη που θα την πληρώσουν οι λαοί και από τις δύο όχθες του Αιγαίου».

"Όταν κάποιος γίνει κομμουνιστής, παύει να είναι Έλληνας". Στρατής Μυριβήλης.

Δεν περιμέναμε όμως ούτε τις δηλώσεις του Μίκη για να βγάλουμε συμπεράσματα ούτε τον Μυριβήλη.
Από το 1974 ξέρουμε ποιος είναι αυτός και η όμοιοι του.
Όσοι θέλουν ας ψάξουν τη ΛΥΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και πόσους δίσκους πούλησε ο Θεοδωράκης στην Τουρκία.