GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!

Μετά την πρωτόδικη καταδίκη του συναδέρφου κτηνοτρόφου, όλοι εμείς, οι ακρίτες του Έβρου, που τον Μάρτιο υπερασπιστήκα...



Μετά την πρωτόδικη καταδίκη του συναδέρφου κτηνοτρόφου, όλοι εμείς, οι ακρίτες του Έβρου, που τον Μάρτιο υπερασπιστήκαμε ομόθυμα, ολόψυχα και πάνδημα την εθνική ακεραιότητα των συνόρων της πατρίδας μας, αισθανόμαστε πληγωμένοι και εκμηδενισμένοι!
Ο αγώνας μας ποινικοποιήθηκε, εκδιώχθηκε και καταδικάστηκε!
Η ανταπόκρισή μας στο εναγώνιο κάλεσμα της Πατρίδας, που τα σύνορά της απειλήθηκαν με μαζική και αθρόα εισβολή χιλιάδων παράνομων μεταναστών έμεινε ανυπεράσπιστη και εν τέλει, καταδικάστηκε!
Η θλίψη, η απογοήτευση και η δίκαιη αγανάκτησή μας από αύριο θα δώσουν τη θέση τους σε ερωτήματα που θα ζητούν επιτακτικά απαντήσεις από τους ιθύνοντες

Ερωτήματα, για το αν αξίζει κανείς να προασπίζεται την εδαφική ακεραιότητα του τόπου του, όταν θα ξέρει ότι ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει να κατηγορηθεί και να καταδικαστεί γι' αυτό!

Ερωτήματα για το πώς και με ποια κριτήρια αξιολογούμαστε και κρινόμαστε όλοι όσοι για μερόνυχτα αφήσαμε τις δουλειές μας, τις υποχρεώσεις μας, τις ίδιες τις ζωές μας για να προφυλάξουμε την Πατρίδα μας!

Απόψε θα γυρίσουμε όλοι στο σπίτι με σκυμμένο το κεφάλι και θα πούμε στα παιδιά μας ότι ο αγώνας μας μπορεί να στέφθηκε με επιτυχία τον Μάρτιο και οι εισβολείς να απετράπησαν με τη συνδρομή όλων μας, αλλά σήμερα ηττηθήκαμε!

Με την καταδίκη αυτή, καταδικαστήκαμε όλοι μας!

Η αγάπη για την Πατρίδα μας, βέβαια, παραμένει αλώβητη από όλα αυτά!
Θα διαβεβαιώσουμε, λοιπόν, τα παιδιά μας ότι παρά τη μεγάλη μας ήττα εμείς θα είμαστε παρόντες και στο επόμενο προσκλητήριο αγώνα για την υπεράσπιση της εθνικής μας ακεραιότητας!