GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

"Αποκαλύφθηκε το προδοτικό Δόγμα Μητσοτάκη!" - του Ναύαρχου Μιχαήλ Παναγιωτόπουλου

του Ναύαρχου Μιχαήλ Παναγιωτόπουλου Η γραμμή Μητσοτάκη, που λέει ότι "οι τούρκοι πόντισαν καλώδια με το ερευνητικό του...



του Ναύαρχου Μιχαήλ Παναγιωτόπουλου

Η γραμμή Μητσοτάκη, που λέει ότι "οι τούρκοι πόντισαν καλώδια με το ερευνητικό τους, αλλά… δεν κάνουν έρευνες", μου θύμισε ένα ανέκδοτο που είπε πρόσφατα ο αξιότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ, κος Ι. Μάζης:
Ο σύζυγος προσλαμβάνει ντεντέκτιβ για να επιβεβαιώσει αν τον απατά η γυναίκα του.
Ο ντεντέκτιβ του αναφέρει ότι γυναίκα και εραστής βγήκαν ραντεβού, πήγαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής, έβγαλαν τα ρούχα τους και έκλεισαν τις κουρτίνες. 
Και απαντά ο απατημένος σύζυγος, «αυτή η αγωνία θα με φάει, ότι δεν είμαι σίγουρος ότι με απατά αφού δεν είδες την ερωτική πράξη».
Στη συνέχεια θυμήθηκα ένα τραγούδι του Πασχάλη με τίτλο «Φύγε σε παρακαλώ», τραγούδι που ακούγεται πολύ τώρα τελευταία στην Ανατολική Μεσόγειο.
Ας αφήσουμε όμως το χιούμορ, διότι η κατάσταση πλέον είναι πάρα πολύ σοβαρή.

Κύριοι, πρόκειται καθαρά περί ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΥ ο οποίος δεν μπορεί να έχει κανένα θετικό για την Πατρίδα μας αποτέλεσμα.
Αλλά βέβαια ο κος Μητσοτάκης το έχει δηλώσει καθαρά σε συνέντευξή του στον ALPHA, «Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να μη φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε ότι χρειάζεται».
Το τι εννοούσε φάνηκε τις τελευταίες ημέρες. 
Εννοούσε ότι θα ενδυναμωθεί η χώρα μας αμυντικά με εξοπλισμό και συμμαχίες?
Μάλλον όχι, πρέπει να εννοούσε ότι θα στρουθοκαμηλίσουμε κάνοντας ότι δεν είναι αυτό που νομίζουμε ότι είναι, λέγοντας ότι αφού δεν εκπέμπουν με τα καλώδια τους, τότε δεν κάνουν έρευνες (βλέπε παραπάνω ανέκδοτο), κάνοντας παράπονα στην ΕΕ και στις ΗΠΑ μήπως και ακούσει τις συστάσεις τους ο Ερντογάν.

Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να μην έχουμε την κυριαρχία στη χώρα μας και να δώσουμε την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών μας πόρων είτε στην Τουρκία είτε σε πολυεθνικές. 

Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να ισλαμοποιηθεί η Ελλάδα.

Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να μειωθούν οι Έλληνες και να συρρικνωθεί η ελληνική οικονομία.

Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να αλλοιωθεί η παιδεία και ο πολιτισμός μας.

Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να γίνει η Ελλάδα ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ.

Μήπως αυτά εννοούσε ο κος Μητσοτάκης;

Από στρατιωτικής άποψης, έχουμε και την δυνατότητα και την ικανότητα, αλλά και τη θέληση να αποκρούσουμε δυναμικά τον τουρκικό επεκτατισμό. 
Έχουμε τα υποβρύχια 214 που ουσιαστικά είναι αόρατα, έχουμε τους πυραύλους EXOSET στα πλοία μας, που έχουν πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια από τους αντίστοιχους των τούρκων, έχουμε τα βλήματα SCALP της ΠΑ για να επιφέρουμε καθοριστικά πλήγματα στον αντίπαλο.
Η δήλωση του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Φλώρου ότι πρώτα θα τους κάψουμε και μετά θα τους ρωτήσουμε, δηλώνει ξεκάθαρα την πρόθεση και το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας, αλλά εν γένει εξαρτάται από την πολιτική εξουσιοδότηση για την υλοποίησή της.
Στην παρούσα φάση που καταπατόνται φανερά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, που τουρκικές δυνάμεις έχουν εισβάλλει σε ελληνική περιοχή, εκτιμώ ότι δεν απαιτείται πολιτική έγκριση αλλά εμπίπτει στη περίπτωση της διευρυμένης αυτοάμυνας.

Ποτέ δεν ήμουν ΠΑΣΟΚ, αλλά το «Βυθίσατε το ΧΟΡΑ» απέχει πολύ από τις δηλώσεις της παρούσας και ελπίζω όχι για πολύ ακόμη κυβέρνησης, ότι «το Oruc Reic δεν βυθίζεται».
Η δύναμή μας στην περιοχή είναι τώρα σημαντικά μειωμένη και η ομάδα του Oruc Reic αλωνίζει ανενόχλητη και απτόητη 55 μίλια μέσα στη ελληνική υφαλοκρηπίδα, όρο που βολικά χρησιμοποιούμε για να μην αναφέρουμε την συμφωνηθείσα με την Αίγυπτο ΑΟΖ, που εκεί φαίνεται ολοκάθαρα η ΠΡΟΔΟΣΙΑ .
Ο στρουθοκαμηλισμός σίγουρα δεν αποτρέπει αλλά ενισχύει το τουρκικό θράσος, το οποίο στοχεύει τόσο στην εντός της Τουρκίας ενδυνάμωση του Ερντογάν αλλά και επίσης στις εν γένει επεκτατικές βλέψεις της τουρκικής πολιτικής, που ανέκαθεν αποτέλεσαν ουσιαστικό στοιχείο της ίδιας της οθωμανικής/μογγολικής κουλτούρας.

Οι τούρκοι πάντα δηλώνουν ανοικτά τις προθέσεις τους, έτσι στη κοινή συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν Τσεϊχούν Μπαϊραμόφ, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου προανήγγειλε ότι στα τέλη Αυγούστου το τουρκικό ερευνητικό Oruc Reis θα μετακινηθεί δυτικότερα, στα όρια Ρόδου, Καρπάθου, Κάσου και Κρήτης.
«Θα παραχωρήσουμε οικόπεδα εκεί.
Το Oruc Reis θα πραγματοποιήσει έρευνες σε εκείνη την περιοχή».

Τι θα κάνετε τότε κύριοι;
Θα κάνετε πάλι ότι χρειάζεται;
Ως πότε θα γυρνάμε το βλέμμα αλλού απέναντι σε συνεχώς αυξανόμενες διεκδικήσεις;
Μόνη λύση απέναντι στις προδοτικές και στρουθοκημιλίζουσες κυβερνήσεις είναι οι Έλληνες για την Πατρίδα. 
Ξέρουμε τι χρειάζεται και θα το κάνουμε.
Ακούστε τον βασικό πυλώνα των θέσεων μας, όπως έχουν ξεκάθαρα δηλωθεί και φαίνονται στην ιστοσελίδα των Ελλήνων για την Πατρίδα:

- Χρειάζεται άμεση συμφωνία με την Κύπρο για τον καθορισμό της ΑΟΖ

- Χρειάζεται να δείξουμε στους τούρκους έμπρακτα την αποφασιστικότητά μας, ότι δεν μπορούν να αλωνίζουν για τρίτη ημέρα μέσα στην ελληνική επικράτεια

- Χρειάζεται να αποκτήσουμε ισχυρές συμμαχίες (απαράδεκτη η ματαίωση της ελληνογαλλικής συμμαχίας, κατόπιν εντολής της Μέρκελ) απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμό.
Με τις συμμαχίες αυτές το στρατιωτικό ισοζύγιο βαίνει καθοριστικά υπέρ μας.

- Χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε στους συμμάχους μας ότι η τακτική του «βρείτε τα μεταξύ σας» που ακολουθούν δεν είναι προς όφελός τους. 

ΟΙ Έλληνες για την Πατρίδα είναι πλέον η μόνη λύση για να μπορέσει η Ελλάδα και πάλι να λάβει τη θέση που της αξίξει.

Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος
Αντιναύαρχος (ε.α.) ΠΝ


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"