GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι με τις δηλώσεις Ντόκου: ''Οι Έλληνες παραδέχονται ότι ο Χαφτάρ χάνει''

Εθνικά επικίνδυνος ο Α/ΣΕΑ Μεγάλη ζημιά στα εθνικά θέματα κάνει ο Α/ΣΕΑ κ. Ντόκος. Τα τουρκικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν από χθες μ...




Εθνικά επικίνδυνος ο Α/ΣΕΑ

Μεγάλη ζημιά στα εθνικά θέματα κάνει ο Α/ΣΕΑ κ. Ντόκος.
Τα τουρκικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν από χθες με τις αστείες δηλώσεις ενός ανθρώπου, που υποτίθεται πως εκπροσωπεί τα εθνικά συνφέροντα. 

Ο Μανώλης Κωστίδης παρουσίασε κάποια από τα τουρκικά πρωτοσέλιδα με τις δηλώσεις Ντόκου:

AKSAM : ''Παίξαμε με τον Χαφτάρ και χάσαμε''

ΗURRIYET: ''Ομολογία της Ελλάδας για τον Χάφταρ-Μετρημένες οι μέρες του''

CNN TURK: ''Δήλωση της Ελλάδας για τη Λιβύη.
Ο Χάφταρ που υποστηρίζουμε χάνει τον πόλεμο”.

Πρόκειται για γκάφα ή για ασχετοσύνη;

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κ. Ντόκος δεν κάνει για πρώτη φορά λάθος.
Κατα καιρούς έχει προχωρήσει σε άκρως επικίνδυνες δηλώσεις, όπως στα περί ''συνεκμετάλλευσης'' με την Τουρκία στο Αιγαίο. 

Ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει άμεσα να τον διώξει από την θέση τους, διότι σε αντίθετη περίπτωση, είναι ''συνένοχος'' και άρα συμφωνεί με τα λεγόμενα του Α/ΣΕΑ. 

''Το τουρκολιβυκό μνημόνιο μας προβληματίζει παρά πολύ, αλλά δυστυχώς προβληματίζει μόνο εμάς''
Πρόσθεσε δε πως ''έχουμε, βέβαια, δηλώσεις συμπαράστασης από την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ, αλλά δεν νομίζω ότι είναι υψηλή προτεραιότητα για εκείνους'', επισημαίνοντας πως ''θα ήθελα να μην υπήρχε, αλλά δεν θα το ανταλλάξω με κάποιο άλλο δικό τους συμφέρον.
Άρα φοβάμαι ότι είναι μία πραγματικότητα με την οποία θα πρέπει να ζήσουμε για ένα διάστημα, μέχρι να βρούμε τρόπους να το υπονομεύσουμε και να το ακυρώσουμε'', όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

Όσο για το σε ποιους ουσιαστικούς σύμμαχους μπορεί να ελπίζει η Ελλάδα, ο κ. Ντόκος επισήμανε: ''Όλα τα εργαλεία είναι χρήσιμα, αλλά στο τέλος της ημέρας φοβάμαι ότι εμείς θα πρέπει να κινηθούμε για να προασπίσουμε τα συμφέροντα μας''.

Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η θέση του για το πώς πάνε τα πράγματα στο ίδιο το πολεμικό μέτωπο αλλά και την επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη να στηρίξει τον Χαλίφα Χάφταρ, καλώντας τον μάλιστα και στην Ελλάδα.

Είπε χαρακτηριστικά: "Εχει αλλάξει το μομέντουμ της σύγκρουσης επισημαίνοντας πως ο Χάφταρ στον οποίον είχεμ κι εμείς επενδύσει κατά κάποιον τρόπο είχε το πάνω χέρι αλλά τώρα φαίνεται ότι χάνει στο πεδίο των μαχών και ίσως οι πολιτικές του ημέρες να είναι μετρημένες." 

pentapostagma.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"