GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για την 10χρονη Μαρκέλλα - Συνεχίζονται οι αναζητήσεις (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, οι αναζητήσεις για την 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη που εξαφανίστηκε στη Θεσσαλον...





Συνεχίζονται χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, οι αναζητήσεις για την 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη που εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε χθες το μεσημέρι από την Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Η μητέρα της, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι ένας συμμαθητής της, που ήταν μαζί της μετά το σχόλασμα, ανέφερε ότι τη μικρή προσέγγισε μία άγνωστη γυναίκα, η οποία φώναξε τη 10χρονη με το όνομά της.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα της, η μαθήτρια έφυγε από το σχολείο όταν σχόλασε και επέστρεφε σπίτι μαζί με έναν συμμαθητή της.
Το αγόρι πήρε προς το σπίτι του και καθώς απομακρυνόταν από τη συμμαθήτριά του, άκουσε μία γυναίκα να τη φωνάζει με το μικρό της όνομα.
Η γυναίκα βρισκόταν στην οδό Καισαρείας 38 και η μικρή μόλις άκουσε το όνομά της την πλησίασε.

Χρησιμοποίησε ως δόλωμα τη μητέρα της

«Μαρκέλλα έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά».
Με αυτά τα λόγια κατάφερε η γυναίκα να παραπλανήσει τη 10χρονη και να την κάνει να πάει προς το μέρος της.
Από τότε «εξαφανίστηκε μαζί με την κυρία και δεν γύρισε σπίτι ποτέ» αναφέρει η μητέρα της, ενώ σύμφωνα με τον πατέρα της το μυαλό των γονιών της δεν πάει σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Την πήρε μια κοκκινομάλλα»

Ο συμμαθητής της Μαρκέλλας, πρόλαβε να διακρίνει τη γυναίκα που φέρεται να «άρπαξε» τη συμμαθήτριά του και έδωσε στην Αστυνομία την πλήρη περιγραφή της.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, πρόκειται για μία γυναίκα περίπου 30 ετών, με κόκκινα μαλλιά, κοντή στο ύψος και παράξενο πρόσωπο, ενώ την ίδια περιγραφή έδωσε και μία ακόμη ανήλικη.

Από χθες το βράδυ, η δημοτική αστυνομία και η ΕΛΑΣ κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό του κοριτσιού.



Η Μαρκέλλα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 και 46 κιλά.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια και είχε μαζί της γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"