GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Υπουργός της Ουγγαρίας ντροπιάζει δημοσιογράφο του CNN για τα fake news

Τα ψεύτικα νέα του CNN για την Ουγγαρία έφεραν σε δύσκολη θέση την Christine Amanpour Αφού η Christiane Amanpour του CNN ρώ...



Τα ψεύτικα νέα του CNN για την Ουγγαρία έφεραν σε δύσκολη θέση την Christine Amanpour

Αφού η Christiane Amanpour του CNN ρώτησε τον Υπουργό Εξωτερικών και Εμπορίου της Ουγγαρίας Πέτερ Σιτζιάρτο γιατί το κοινοβούλιο έκλεισε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του κορονοϊού, της είπε με ηρεμία ότι είχε μιλήσει στο κοινοβούλιο πέντε φορές μόνο την ίδια εβδομάδα.

Αντιλαμβανόμενη την γκάφα από τα ανακριβή νέα του CNN σχετικά με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης της Ουγγαρίας, η Amanpour είπε μόνο: "Εντάξει, αυτό είναι νέα για εμάς".

Ο Szijjártó σημείωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι πολλοί από τους ισχυρισμούς για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης της Ουγγαρίας δεν είναι αλήθεια, συμπεριλαμβανομένης της πληροφορίας ότι το κοινοβούλιο ανέστειλε τις εργασίες του.

«Διάβασα αυτές τις αναφορές και πρέπει να σας πω ότι αυτές οι αναφορές δεν λένε την αλήθεια… δεδομένου ότι υπάρχουν τέσσερις χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση που εφαρμόζουν παρόμοιο είδος λύσης: Πολωνία, Μάλτα, Κροατία και εμείς», είπε ο Szijjártó στη συνέντευξη.
«Και υπάρχουν τέσσερις άλλες [ευρωπαϊκές] χώρες στις οποίες η κυβέρνηση μπορεί να ακολουθήσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή την κατάσταση κινδύνου χωρίς οποιαδήποτε απόφαση του κοινοβουλίου».


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"