GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τι αναφέρει Ρώσος αξιωματούχος για τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Οι φήμες για την ευημερία του Κιμ πυροδοτήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, αφού δεν παρέστη στις δημόσιες εκδηλώσεις για την επέτει...



Οι φήμες για την ευημερία του Κιμ πυροδοτήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, αφού δεν παρέστη στις δημόσιες εκδηλώσεις για την επέτειο των γενεθλίων του Κιμ Ιλ Σουνγκ, στις 15 Απριλίου

Οηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, που έχει «εξαφανιστεί» από τη δημόσια σφαίρα εδώ και αρκετές ημέρες, συνεχίζει να εργάζεται, δήλωσε ο επικεφαλής της βουλευτικής ομάδας της Ρωσίας για τις σχέσεις με τη Βόρεια Κορέα, στο Sputnik την Τρίτη.


«Όλα είναι καλά, εργάζεται, έστειλε μια επιστολή στον πρόεδρο της Νοτιοαφρικανικής Δημοκρατίας για να τον συγχαρεί για την εθνική εορτή», σημείωσε ο Κάζμπεκ Τασάγιεφ, επικαλούμενος έναν εκπρόσωπο της βορειοκορεατικής πρεσβείας στη Ρωσία.

Επιπλέον, ο Ρώσος αξιωματούχος τόνισε πως το κοινό δεν θα πρέπει να εμπιστεύεται τις αναφορές των ΜΜΕ σχετικά με την υγεία του Κιμ και ζήτησε να περιμένουν τις επίσημες δηλώσεις από την Πιονγκγιάνγκ.

Υπενθυμίζεται πως οι εικασίες για τον θάνατο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας άρχισαν, νωρίτερα τον Απρίλιο, αφού δεν παρευρέθηκε στην επέτειο από τη γέννηση του παππού του.

Δημοσιεύματα από το CNN και την «Daily NK» υποστήριξαν ότι ο ηγέτης υποβλήθηκε σε «χειρουργική επέμβαση καρδιάς» και ήταν «σε σοβαρό κίνδυνο», αλλά οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί δεν έχουν επιβεβαιωθεί από αξιωματούχους της Βόρειας Κορέας.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"