GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μπακογιάννη : Η πραγματικότητα είναι ότι θα υπάρξει μια άλλη είδους παγκόσμια διακυβέρνηση

«Θα υπάρξει μια άλλη είδους παγκόσμια διακυβέρνηση με άλλου είδους ισορροπίες» εκτιμά η βουλευτής της ΝΔ Για την επόμεν...





«Θα υπάρξει μια άλλη είδους παγκόσμια διακυβέρνηση με άλλου είδους ισορροπίες» εκτιμά η βουλευτής της ΝΔ

Για την επόμενη ημέρα του κορονοϊού και όσα θα συμβούν σε παγκόσμιο επίπεδο μίλησε σε συνέντευξη της η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Μετά από αυτή την κρίση θα δείτε ότι οι θεσμοί μας θα αλλάξουν άρδην» δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3, εκτιμώντας πως οι αλλαγές θα είναι παρόμοιες με αυτές που επέφερε ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος.
«Θα δείτε και ότι οι παγκόσμιοι θεσμοί θα αλλάξουν, θα δείτε ότι και οι αλλαγές που θα συντελεστούν κατά την γνώμη μου -μπορεί κάποιος που να με ακούει να λέει τι λέει αυτή - θα είναι ανάλογες με τις αλλαγές που έγιναν μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σε παγκόσμιο επίπεδο θα αλλάξουν οι ισορροπίες» είπε η βουλευτής της ΝΔ. 

Μάλιστα, η κ. Μπακογιάννη εκτίμησε πως αν και οι χώρες αυτή την περίοδο λειτουργούν περισσότερο σε εθνικό επίπεδο, οι νέες ισορροπίες θα οδηγήσουν σε μια νέα παγκόσμια διακυβέρνηση.
«Ανεβαίνει το εθνικό έναντι του παγκοσμίου, του συλλογικού και του ευρωπαϊκού.
Για αυτό και βλέπετε ότι στις χώρες να κοιτάζει ο καθένας τον εαυτό του.
Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι θα υπάρξει μια άλλη είδους παγκόσμια διακυβέρνηση με άλλου είδους ισορροπίες.
Γιατί κακά τα ψέματα η παγκοσμιοποίηση ήρθε και θα μείνει» ανέφερε. 

Η οικονομική κρίση που θα αντιμετωπίσουμε μετά τον κορονοϊό, για να ξεπεραστεί θα χρειαστεί αυξημένη ρευστότητα, σύμφωνα με την βουλευτή της ΝΔ. 
«Επειδή έχουμε ζήσει και την προηγούμενη κρίση, οι αποφάσεις θα είναι πιο γρήγορες, πιο ουσιαστικές και τελικώς (η Ευρωπαϊκή Ένωση) θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, να δώσει αυξημένη ρευστότητα στην οικονομία με όποιο κόστος» είπε. 

«Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να παίξουμε, όταν μιλάμε για την μεγαλύτερη κρίση μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο η οικονομία θα χρειαστεί ρευστότητα, θα χρειαστεί επενδύσεις, δημόσιες παραδείγματος χάρη, θα χρειαστεί να πέσει χρήμα στην αγορά» συμπλήρωσε. 

Στην ίδια συνέντευξη, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε πως η κρίση του κορονοϊού γκρέμισε τρεις μύθους στην Ελλάδα: ότι δεν υπάρχει κράτος, ότι το ΕΣΥ είναι διεφθαρμένο και ότι οι Έλληνες είναι απείθαρχος λαός. 


www.makthes.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"