GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αποκαλύψεις Απ. Δοξιάδη για τους 8 Τούρκους αξιωματικούς και συνεργασία του ελληνικού κράτους με τη ΜΙΤ

Η ΜΙΤ τη δουλειά της έκανε, το ελληνικό κράτος την έκανε τη δική του; Όσοι παρακολουθούμε από κοντά την κατάσταση εδώ και χρ...



Η ΜΙΤ τη δουλειά της έκανε, το ελληνικό κράτος την έκανε τη δική του;

Όσοι παρακολουθούμε από κοντά την κατάσταση εδώ και χρόνια, ξέρουμε πολλά για το ζήτημα αυτό.
Και η μεν ΜΙΤ έκανε τη δουλειά της.

Αλλά πρέπει να αποκαλυφθεί η σχέση του κράτους και του παρακράτους του Σύριζα με την ΜΙΤ, της οποίας ήταν ο σταθερός συνεργός, όχι μόνο στον εντοπισμό αλλά και στη σύλληψη και τις επαναπροωθήσεις αντιφρονούντων, από την Ελλάδα.
Η κατάσταση αυτή συνεχιζόταν παρά τις συνεχείς καταγγελίες αρκετών – και δικές μου – με διασταυρωμένα στοιχεία και ονόματα. Σταμάτησε επιτέλους από τη νέα κυβέρνηση.

Αναφέρω δύο στοιχεία που γνωρίζω με βεβαιότητα.

α) Όταν οι οκτώ τούρκοι αξιωματικοί έφτασαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο στις 16 Ιουλίου του 2016, στις πρώτες ανακρίσεις τους, από την ελληνική αστυνομία, παρίσταντο και Τούρκοι -όχι διερμηνείς, αλλά όργανα του τουρκικού κράτους – που έκαναν ερωτήσεις στους οκτώ ικέτες με τόνο ανακριτών.

β) Οι περισσότεροι καταζητούμενοι από το καθεστώς Ερντογάν που έφταναν στην Ελλάδα, με κίνδυνο της ζωής τους, από τον Έβρο, και δήλωναν τα στοιχεία τους στα κατά τόπους τμήματα, στέλνονταν παράνομα πίσω μέσα σε λίγες ώρες, αφού είχαν πρώτα καταληστευθεί.

Αυτό γινόταν, σημειωτέον, για ανθρώπους για τους οποίους ΔΕΝ υπήρχε διεθνές ένταλμα συλλήψεως – άρα εντελώς παράνομα.

Αντίθετα, όσοι φυγάδες είχαν την ευφυΐα να μην δηλώσουν τα πραγματικά τους ονόματα, αλλά είχαν φτιάξει πλαστά χαρτιά, περνούσαν.

Άρα, ο χαρακτηρισμός τους γινόταν από συνεργασία του τότε ελληνικού κράτους με την ΜΙΤ, από την οποία έπαιρνε πληροφορίες.

Οι Έλληνες επίορκοι εγκληματίες ελπίζω κάποια στιγμή να πληρώσουν.

Πηγή: Σελίδα Απόστολου Δοξιάδη



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"