GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

“Είστε ξεφτιλισμένοι και σαβούρες”

Το θέμα έληξε "δημοκρατικά" καθώς ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τεντόμας έκλεισε το μικρόφωνο στον Συναγω...



Το θέμα έληξε "δημοκρατικά" καθώς ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τεντόμας έκλεισε το μικρόφωνο στον Συναγωνιστή Κασιδιάρη.
Κάποιες αλήθειες όμως πρόλαβαν να ακουστούν...

Δήθεν με αφορμή την "παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού", που είναι στις 21 Μαρτίου (!), το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας ενέκρινε ψήφισμα κατά της... Χρυσής Αυγής σε μια ανήθικη διαδικασία που ασφαλώς καταργεί το τεκμήριο της αθωότητος και παρεμβαίνει στο έργο της δικαιοσύνης.

Στο εν λόγω ψήφισμα χαρακτηρίζεται «πρόκληση», η εισαγγελική πρόταση που προτείνει την αθώωση των κατηγορουμένων ενώ... απαιτεί (!!!) από το δικαστήριο "να προχωρήσει στην παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί..."

Την πρέπουσα απάντηση έδωσε ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος είπε τα... αυτονόητα προς τους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν αυτή την αθλιότητα.
Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, πρώτος ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, δήλωσε "υπερήφανος" να μηνυθεί από την Χρυσή Αυγή.


xrisiavgi.com

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"