GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Aντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Άρης Χατζηκομνηνός : ''Να φυλαχθούν τα θαλάσσια σύνορα''

«Γιατί δεν ξεκινούν από τους άλλους άξονες του σχεδίου τους;» Οαντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Άρης Χατζηκομνηνός, σχολί...



«Γιατί δεν ξεκινούν από τους άλλους άξονες του σχεδίου τους;»

Οαντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Άρης Χατζηκομνηνός, σχολίασε τις αποφάσεις της κυβέρνησης για επίταξη εκτάσεων και ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τους νησιώτες.

«Είναι θέμα εμπιστοσύνης.
Ο νησιώτης δεν πιστεύει πλέον με αυτά που έχει υπομείνει τα προηγούμενα χρόνια, στις αιφνιδιαστικές κινήσεις.
Δεν είναι θέμα επίταξης, επίταξη μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.
Το θέμα είναι ότι βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Πέτσας και ανέφερε ότι έχουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο το οποίο στηρίζεται σε 4 άξονες.
Ο πρώτος είναι η φύλαξη των συνόρων, ο δεύτερος είναι η επιτάχυνση του ασύλου, ο τρίτος είναι οι επιστροφές και ο τέταρτος είναι οι κλειστές δομές.
Στη συνέχεια μίλησε για αποσυμφόρηση των νησιών και κάποια ανταλλάγματα.
Όταν έρχεται και λες τους άξονες, όλοι αναρωτιούνται γιατί ξεκινάνε από το 4ο άξονα και δεν πάνε κατευθείαν στη φύλαξη των συνόρων.
Γιατί δεν επιταχύνουν τις διαδικασίες και δεν κάνουν επιστροφές;» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηκομνηνός στον Alpha και το "Εκτός Γραμμής", με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε:

«Έχουμε στη Μόρια 22.000 Αφγανούς, αν δεν σταματήσουν να έρχονται, αυτοί είναι φανατικοί μουσουλμάνοι, πώς θα τους οδηγήσουμε στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Όταν μιλάμε για Ελλάδα, εγώ δεν ξεχωρίζω τα νησιά από την υπόλοιπο Ελλάδα.
Έχουμε θέσει το θέμα στα συλλογικά όργανα, όμως και οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες έχουν την ίδια δυσπιστία, βλέποντας τι συμβαίνει στα νησιά και δεν θέλουν να το δουν στους τόπους τους».

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"