GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Επίθεση Ντόρας σε Σαμαρά λόγω «Πρεσπών»! – «Δεν κατέθεσε συγκεκριμένη & ουσιαστική πρόταση»

Βγαίνουν τα «μαχαίρια» στη ΝΔ, καθώς η Ντόρα Μπακογιάννη για άλλη μία φορά προκαλεί με τις τοποθετήσεις της. Θα έλεγε κανείς ό...



Βγαίνουν τα «μαχαίρια» στη ΝΔ, καθώς η Ντόρα Μπακογιάννη για άλλη μία φορά προκαλεί με τις τοποθετήσεις της.
Θα έλεγε κανείς ότι το τελευταίο διάστημα η πρώην Υπουργός έχει τάσεις… προοδευτισμού και διεθνισμού.

Μιλάμε βέβαια για την γυναίκα όπου είχε χάσει τις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του κόμματος από τον Α. Σαμαρά και ακόμα όπως φαίνεται δεν μπορεί να το αντέξει.

H Nτόρα Μπακογιάννη με τις παρεμβάσεις που κάνει, θα λέγαμε ότι ξενερώνει τους ψηφοφόρους της ΝΔ και ειδικά την πτέρυγα της λαϊκής Δεξιάς.

Πρόσφατα δε, έδωσε συγχωροχάρτι στις κοπέλες που αμαύρωσαν με την παρουσία τους την παρέλαση στη Ν. Φιλαδέλφεια, ενώ μετά από μέρες έφθασε στο σημείο ναι πει ότι οι μετανάστες πρέπει να πάνε στην επαρχία και κυρίως στα χωριά, για να βοηθήσουν στα κτήματα!

Τι δήλωσε σήμερα:

Αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά αναφορικά με τα όσα είπε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, άφησε η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ FM».

Ειδικότερα, σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών και τη δήλωση του κ. Σαμαρά περί αποδέσμευσης από αυτή, η πρώην υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι η ίδια δεν γνωρίζει να υπάρχει τρόπος αποδέσμευσης με βάση το διεθνές δίκαιο.
Στην ερώτηση γιατί ο κ. Σαμαράς υποστηρίζει αυτή την άποψη απάντησε με νόημα «ρωτήστε τον ίδιο».

Σχετικά με τα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός για το μεταναστευτικό, η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως από τη στιγμή που δεν κατέθεσε συγκεκριμένη και ουσιαστική πρόταση δεν βλέπει εκείνη κάποια διαφοροποίησή του από την κυβερνητική πολιτική.
«Λεξιλόγιο χρησιμοποίησε διαφορετικό ο κ.Σαμαράς, λεξιλόγιο το οποίο στην πολιτική ξέρετε είναι πάντοτε εύπλαστο» είπε η κυρία Μπακογιάννη, σημειώνοντας, σε σχετική ερώτηση ότι η ίδια χρησιμοποιεί το δικό της εδώ και δω και τριάντα χρόνια.

Τι δήλωσε χθες ο Σαμαράς:

Μύδρους εξαπέλυσε από το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς: για το μεταναστευτικό, τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και για το ενδεχόμενο συναίνεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, φέρνοντας στη δημοσιότητα ένα ενδεικτικό των διαφωνιών που διχάζουν τις υψηλές τάξεις του κόμματος.

Τη στιγμή που ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναγνωρίζει τα δεινά που φέρνει η Συμφωνία των Πρεσπών, ωστόσο επιμένει πως «πρέπει να τη σεβαστούμε», ο Αντώνης Σαμαράς ζητάει άμεση αποδέσμευση από την συνθήκη «αναγνώρισης του αλυτρωτισμού», επιβεβαιώνοντας παράλληλα πως στο εσωτερικό της ΝΔ τα πράγματα δεν είναι «ρόδινα».

Η σύγκρουση μόλις ξεκίνησε στη ΝΔ!


.