GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

"ΚΑΛΑΣΝΙΚOΦ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤOΦ ΩΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ"

Με αφορμή την σύλληψη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης "επαναστατική αυτοάμυνα" το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α εκφράζει την ευαρέσκε...



Με αφορμή την σύλληψη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης "επαναστατική αυτοάμυνα" το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α εκφράζει την ευαρέσκεια του, κατ΄αρχήν στο σύνολο των υπηρετούντων Συναδέλφων στην Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και σε όλους τους υπηρετούντες στην Ελληνική Αστυνομία, οι οποίοι και ο καθένας με τον ρόλο του δημιούργησαν τις συνθήκες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη τρομοκράτες που ήταν έτοιμοι να βυθίσουν στο πένθος κοινωνία και Αστυνομία .

Η διεστραμμένη ιδεολογία τους να επιδιώκουν να σκοτώσουν αστυνομικούς γεγονός που η ατυχία τους δεν τους το επέτρεψε, η συλλογή ομαδικών πολεμικών όπλων , ατομικού οπλισμού, χειροβομβίδων και τεραστίων ποσοτήτων εκρηκτικών , μαρτυρούν το αιματηρό σχέδιο και μακελειό που προετοίμαζαν, ίσως όπως μας έχουν συνηθίσει, ακόμη και την περίοδο των εορτών και αποδεικνύουν την αξία της επιτυχίας της σύλληψής τους .

Επισημαίνουμε κατηγορηματικά ότι η επόμενη μέρα της τεράστιας αυτής επιτυχίας αποτελεί αναμφισβήτητα σταθμό στο τοπίο της εγχώριας τρομοκρατίας, δεν πρέπει όμως να αποτελέσει αφορμή επανάπαυσης και αδράνειας.

Το "φυτώριο" των τρομοκρατών, όπως πάντοτε υποστηρίζαμε, αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι φύεται στο έδαφος των αβάτων και στον αιματηρό κύκλο των κουκουλοφόρων ψευδοαντεξουσιαστών . 
Τα συγκοινωνούντα δοχεία της κοινής θεωρίας-ιδεολογίας και δολοφονικής πρακτικής δεν επιτρέπουν να " τελειώσουμε " από τρομοκράτες αν δεν τελειώσουμε από τους νοσηρούς κουκουλοφόρους της "τρομοκρατικής γυμναστικής"των αβάτων.

Το Καλάσνικοφ και η μολότoφ συνδέονται απόλυτα τόσο προσωπικά όσο και ιδεολογικά .

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α εκφράζει ξανά τα θερμά του Συγχαρητήρια στη Αστυνομία και διαβεβαιώνει ότι ακομμάτιστα και ανεξάρτητα θα συνεχίσει το Θεσμικό του δημόσιο και ιδιωτικό παρεμβατικό του ρόλο ανταποκρινόμενο στην ιστορική του διαδρομή και ευθύνη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ O ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ Β. ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ Ε.

http://www.sefeaa.gr/item/1034-kalasnikof-molotof