GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αλλοδαπός χαστούκισε κοπέλα που έκανε τον σταυρό της έξω από εκκλησία στην Θεσσαλονίκη!

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος Μια καταγγελία που προκαλεί σοκ για αυτά που έρχονται έρχεται από την Θεσσαλονίκη καθώς μια ...



Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Μια καταγγελία που προκαλεί σοκ για αυτά που έρχονται έρχεται από την Θεσσαλονίκη καθώς μια κοπέλα που έκανε τον Σταυρό της έξω από την εκκλησία της Παναγίας της Δεξιάς, δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από έναν αλλοδαπό ο οποίος την χαστούκισε!

Ο αλλοδαπός δεν έχει διευκρινιστεί τι εθνικότητας είναι ούτε εάν συνελήφθη για την ενέργειά του αυτή όπως αναφέρουν τα «Τουρκικά Νέα» στην ιστοσελίδα τους στο Facebook.

Το περιστατικό όμως δείχνει πως  το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η ελληνική κοινωνία με την συσσώρευση εκατομμυρίων παράνομων αλλοδαπών θα είναι πολύ σύντομα αν όχι τώρα, άλυτο.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί στην ελληνική κοινωνία που ζητούν να σταματήσουμε να τρώμε χοιρινό για να μην προσβάλλονται οι αλλοδαποί οι οποίοι ως επί το πλείστον είναι μουσουλμάνοι.

Σύντομα θα ζητηθεί από τους πιστεύοντες Έλληνες πολίτες να μην κάνουν τον Σταυρό τους και να αποκαθηλωθούν από παντού όλες οι εικόνες του Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων.

Φυσικά θα ζητηθεί να μην φορούν οι πολίτες και σταυρουδάκια για να μην προσβάλλεται το θρησκευτικό συναίσθημα των αλλοδαπών.

Των Ελλήνων μπορεί να προσβάλλεται ελεύθερα...



.