GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ…ΑΝ ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Απάντηση στο άρθρο με τίτλο «Μας έμειναν λίγοι αιώνες» του Κώστα Γιαννακίδη του 38ου τεύχους/06-Νοε.2019 της εφημερίδας ΘΑΡΡΟΣ ΤΗ...


Απάντηση στο άρθρο με τίτλο «Μας έμειναν λίγοι αιώνες» του Κώστα Γιαννακίδη του 38ου τεύχους/06-Νοε.2019 της εφημερίδας ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 το απόγευμα μοιράστηκε η εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ στην Γενική Συνέλευση των Ενεργών Πολιτών Σιντικής, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να μεθοδεύσουν την αντίδραση στην παράνομη μετανάστευση και στο εμπόριο ανθρώπινων ψυχών που λαμβάνει χώρα στον τόπο μας.
Προς μεγάλη μου έκπληξη και αφού είχε τελειώσει η εκδήλωση διαπίστωσα στην 2η σελίδα την ύπαρξη του άρθρου κάποιου Κώστα Γιαννακίδη με τίτλο «Μας έμειναν λίγοι αιώνες».
Μετά από σύντομη έρευνα διαπίστωσα ότι είναι στενός συνεργάτης του εθνομηδενιστικού ηλεκτρονικού μέσου «protagon.gr».

Η αντίθετη άποψη είναι πάντοτε θεμιτή αρκεί να σέβεται τις ευαισθησίες και ιδιαιτερότητες των πολιτών της ίδιας κοινωνίας.
Στην προκειμένη περίπτωση το άρθρο του Κώστα Γιαννακίδη, το οποίο προσυπογράφει ΚΑΙ ο εκδότης κ.Αραμπατζής Αλέξανδρος, προσβάλει πολλαπλώς  την αξιοπρέπεια των Ελλήνων καθώς επιχειρεί  να αναδείξει τον άνευ προηγουμένου βίαιο και άνευ όρων εποικισμό της Ελλάδος ως την ενδεδειγμένη λύση για το δημογραφικό πρόβλημα.
Το κείμενο γίνεται ΑΙΣΧΡΟ όταν συγκρίνει την αύξηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πληθυσμού κατά την δεκαετία του 1930 εξαιτίας της μαζικής έλευσης των προσφύγων από Μικρά Ασία και Πόντο με τον σημερινό κατακλυσμό της Ελλάδας με ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ και ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ που έχουν εντελώς διαφορετική κουλτούρα και για πολλούς από αυτούς η ανθρώπινη ζωή και υπόσταση έχει διαφορετική αξία αφού προέρχονται από περιοχές όπου μαίνεται εμφύλιος πόλεμος (πχ Σομαλία) τις τελευταίες δεκαετίες.
Ο κ.Γιαννακίδης που έγραψε και ο κ.Αραμπατζής που συνυπέγραψε αυτό το άθλιο κείμενο «ανακάλυψαν» την πολυπόθητη λύση για το δημογραφικό πρόβλημα, χωρίς να ομολογούν ότι η αύξηση του πληθυσμού με αλλοδαπούς που εισήλθαν ΜΑΖΙΚΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην χώρα θα σημάνει την ακαριαίο «θάνατο» του Ελληνισμού.
Προφανώς αυτό τους αφήνει αδιάφορους.
Τους ενδιαφέρει ΜΟΝΟΝ η αύξηση του πληθυσμού της χώρας κι ας μη μείνει τίποτα από τον πάλαι ποτέ κραταιό Ελληνικό Πολιτισμό.

Ο κ.Γιαννακίδης επικαλείται την απελευθέρωση των Ελληνίδων για να στηρίξει το γεγονός ότι δεν κάνουν πλέον παιδιά, προτιμώντας να κάνουν επαγγελματική καριέρα. Βρίσκει ως λύση τον εποικισμό της χώρας με «μη απελευθερωμένες» γυναίκες (προφανώς εννοεί τις μουσουλμάνες) τα ανθρώπινα δικαιώματα των οποίων ΠΡΟΦΑΝΩΣ καταπιέζονται από την ίδια τους την θρησκεία.
Επειδή όμως η πλειοψηφία των παράνομα εισελθόντων αυτήν τη στιγμή είναι μουσουλμάνοι άνδρες σε παραγωγική ηλικία καταλαβαίνουμε ότι σύντομα θα αναθεωρηθεί και η «απελευθέρωση» των Ελληνίδων, οι οποίες ήδη νιώθουν «άβολα» γνωρίζοντας ότι στα μάτια των μουσουλμάνων ανδρών η υπόστασή τους έχει μηδαμινή αξία.

Ο κ.Γιαννακίδης εμπαίζει του Έλληνες λέγοντας ότι η διαιώνιση του Ελληνισμού ως ομοιογενούς πληθυσμού δεν μπορεί να γίνει μέσα από την κοινή Πίστη (Ορθόδοξη) και τις Παραδόσεις (τις Ελληνικές), λέγοντας ειρωνικά ότι αυτές ήταν «οι αξίες της Ελλάδας του παλιού Αναγνωστικού».
Η προπαγάνδα του εθνομηδενισμού σε πλήρη εξέλιξη δηλαδή…
Να θυμίσουμε στον κ.Γιαννακίδη ότι το Ελληνικό έθνος, η ύπαρξη του οποίου τόσο τον ενοχλεί, έχει όντως ΓΕΡΟ συνδετικό ιστό που δεν είναι άλλο από την Ορθόδοξη Πίστη και την Ελληνική Παράδοση. 
Αυτές οι αξίες ήταν που διατήρησαν τον Ελληνισμό μετά από εκατονταετίες σκλαβιάς στους Τούρκους και αντιστέκονται και σήμερα στον άθλιο πόλεμο του εθνομηδενισμού και του νεοταξισμού που εκπροσωπεί εκείνος.
Αυτές οι αξίες είναι που θα κρατήσουν τον Ελληνισμό και πάλι στα δύσκολα χρόνια που έρχονται.

Ο κ.Γιαννακίδης υποστηρίζει ότι δεν ευθύνεται η οικονομική δυσπραγία για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα, αλλά η απελευθέρωση των γυναικών.
Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική.
Οι νέοι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι με την οικονομική δυσπραγία.
Είναι δυνατόν να κάνει οικογένεια ένας νέος που δεν έχει δουλειά;
Μπορεί να κάνει ένας νέος πολλά παιδιά όταν ο μισθός του δεν φτάνει για να τα συντηρήσει;
Μπορεί να κάνει σχέδια για τον μέλλον των παιδιών του σε μια χώρα που δεν του παρέχει συνθήκες ευημερίας και οικονομικής σταθερότητας;
Αυτός ο νέος θα προτιμήσει να μείνει στην Ελλάδα που πλέον δεν του παρέχει καμία ασφάλεια ή θα μεταναστεύσει σε άλλη χώρα όπου το κράτος προστατεύει την ποιότητα ζωής των πολιτών;
Ο κ.Γιαννακίδης υποστηρίζει ότι η ενσωμάτωση των «προσφύγων/μεταναστών» θα διασώσει την ελληνική γλώσσα και τις Παραδόσεις μας.
Ή θεωρεί ότι είμαστε ανόητοι ή έχει πλήρη άγνοια της πραγματικότητας.
Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που ονομάζει ως «πρόσφυγες/μετανάστες» είναι μουσουλμάνοι και προέρχονται από περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου.
Είναι μια πανσπερμία πολιτισμών με μια ΚΥΡΙΑΡΧΗ θρησκεία το Ισλάμ.
Σε ΚΑΜΙΑ χώρα του κόσμου δεν έχουν ενσωματωθεί οι μουσουλμάνοι.
Ούτε άλλαξαν την γλώσσα τους.
Όπου συγκεντρώθηκαν δημιούργησαν τα λεγόμενα γκέτο και δεν έκαναν ΚΑΝΕΝΑ βήμα προς την κατεύθυνση της ενσωμάτωσης, ακόμα και σε χώρες που έχουν αναπτύξει αποτελεσματικούς μηχανισμούς για την ενσωμάτωση μεταναστών όπως είναι οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Γερμανία.
Δεν είναι τυχαίο που στην Ιαπωνία ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ μουσουλμάνους.
Οι Ιάπωνες γνωρίζουν ότι οι μουσουλμάνοι δεν δέχονται να ενσωματωθούν σε άλλη κουλτούρα.

Ο κ.Γιαννακίδης κλείνει το άρθρο του λέγοντας «αν δεν μπολιαστούμε δεν θα επιβιώσουμε» και υποστηρίζει ότι η μόνη λύση είναι η ενσωμάτωση των προσφύγων/μεταναστών.
Πέραν από την εθνομηδενιστική προπαγάνδα που επιχειρείται, αυτή η φράση υποτιμά και την νοημοσύνη μας.
Όχι κ.Γιαννακίδη.
Προς μεγάλη σας απογοήτευση το Ελληνικό έθνος θα επιβιώσει και πάλι.
Και χωρίς να χρειαστεί να ενσωματώσει χιλιάδες αλλόθρησκους αλλοδαπούς.

Η λύση για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα είναι η ΣΤΗΡΙΞΗ των νέων με σοβαρά κίνητρα για να κάνουν οικογένεια.
Η «απελευθέρωση» της Ελληνίδας μπορεί να συμβαδίσει με την δημιουργία οικογένειας, αρκεί το Ελληνικό κράτος να σταθεί αρωγός και να δημιουργήσει ευνοϊκό περιβάλλον για την αύξηση των γεννήσεων.
Αν το κάνει δε θα έχουμε την ανάγκη της ενσωμάτωσης αλλοεθνών κι αλλόθρησκων, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα όχι για να ενσωματωθούν, αλλά για να επιβάλουν τον δικό τους πολιτισμό.

Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού…

Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ»
κ.Αραμπατζή δεν περίμενα να προσυπογράψετε ΕΣΕΙΣ τέτοιο άρθρο στην εφημερίδα σας.
Η δημοσιογραφική δεοντολογία επιβάλει τη δημοσίευση της παρούσας απάντησης στην ίδια σελίδα που δημοσιεύτηκε το άρθρο του κ. Γιαννακίδη (2η σελίδα) στο επόμενο τεύχος.