GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τζιτζικώστας: Είτε με k, είτε με c, η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική

Μήνυμα για τη Μακεδονία έστειλε ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, ανήμερα της διπλής γιορτής της Θεσσαλονίκης. Ο κ....




Μήνυμα για τη Μακεδονία έστειλε ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, ανήμερα της διπλής γιορτής της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τζιτζικώστας, αφού αναφέρθηκε στα μηνύματα της σημερινής ημέρας και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους " Μακεδονία με c η με k;", με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με τη διαμόρφωση του σήματος των μακεδονικών προϊόντων.

«Είτε με k, είτε με c, η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική» απάντησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος τιμά τη σημερινή ημέρα για πρώτη φορά ως δήμαρχος, τόνισε ότι «χρέος μας είναι να μην αφήσουμε λευκές σελίδες στην ένδοξη ιστορία της χώρας μας, αλλά και να αγωνιστούμε για να έχουμε μια πόλη και μια χώρα πρώτη στον αγώνα πρωτοπορίας, της καινοτομίας και της ανάπτυξης».

Στη σημερινή γιορτή, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εκπροσώπησε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος σημείωσε στις δηλώσεις του ότι «η Θεσσαλονίκη συναντά τις προκλήσεις του μέλλοντος, με γνώση των προβλημάτων, με πίστη στην αξιοσύνη των ανθρώπων της και απόλυτο δυναμισμό για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν».

Ο Χάρης Καστανίδης, ως εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, σημείωσε ότι «η μεγαλύτερη τιμή στην ημέρα απελευθέρωσης μιας πόλης είναι να δώσεις στους πολίτες της την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Μπορούμε όλοι μαζί αυτό να το κάνουμε».

«Η καρδιά της Μακεδονίας, η Θεσσαλονίκη τιμά τους απελευθερωτές και αναλαμβάνει το χρέος να διαδώσει ότι η κληρονομιά της Μακεδονίας είναι ελληνική» σημείωσε από την πλευρά του ο Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ και εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, Σταύρος Καλαφάτης.

Πηγή: thestival.gr