GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ξεκίνησε; Πληροφορίες για αεροπορική επιδρομή της Τουρκίας σε βάση Κούρδων κοντά στα σύνορα με την Συρία !

Παγκόσμιος συναγερμός, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουρκική αεροπορική επιδρομή σε βάση Κούρδων κοντά στα σύνορα με την Συρί...


Παγκόσμιος συναγερμός, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουρκική αεροπορική επιδρομή σε βάση Κούρδων κοντά στα σύνορα με την Συρία.
Ο Τραμπ έδωσε το ελεύθερο στον Ερντογάν να "μπει" στην Συρία και όλοι φοβούνται πως αν συμβεί αυτό θα έχει μοναδικό στόχο την "εκκαθάριση" των Κούρδων.
Αναφορές από διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για το πρώτο "χτύπημα" χωρίς να είναι μέχρι στιγμής κάτι δεδομένο.
Στην δημοσιότητα το πρώτο βίντεο που φέρεται να δείχνει το αεροπορικό "χτύπημα".

Ο Τραμπ άνοιξε την πόρτα κι ο Ερντογάν… μπήκε;
Όλα ξεκίνησαν με το «ελεύθερο» που έδωσε ο Πλανητάρχης στον Ερντογάν να «μπει» στην Συρία… 
Η απόσυρση των στρατευμάτων, που ανακοινώθηκε αργά χθες από τον Λευκό Οίκο, έχει επικριθεί έντονα και από Δημοκρατικούς και από Ρεπουμπλικανούς βουλευτές , καθώς εγείρει ανησυχίες ότι ανοίγει τον δρόμο για μια τουρκική εισβολή στη βορειοανατολική Συρία και επίθεση ενάντια στις κουρδικές δυνάμεις, συμμάχους της Ουάσινγκτον.




Πλέον, υπάρχουν και οι πρώτες αναφορές για αεροπορική επιδρομή κατά βάσης Κούρδων των Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας, στην επαρχία Αλ-Χασάκα, που διεξήγαγε σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή Μέσα Ενημέρωσης η τουρκική πολεμική αεροπορία.

Και μάλιστα υπάρχει και το πρώτο βίντεο, που φέρεται να δείχνει την στιγμή του «χτυπήματος» στα σύνορα κοντά στην Συρία

Υπάρχουν επίσης φωτογραφίες που με βάση τις μαρτυρίες στο Twitter δείχνουν τουρκικά στρατεύματα να κατευθύνονται προς τα σύνορα με την Συρία.
Να σημειωθεί ξανά πως πρόκειται για αρχικές αναφορές και μέχρι στιγμής επίσημη επιβεβαίωση δεν υπάρχει.

Δείτε τις φωτογραφίες

Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές σύμφωνα με τις οποίες το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως η αεροπορική επιδρομή έγινε κοντά στα σύνορα με την Συρία και όχι σε συριακό έδαφος.
Όλα τα παραπάνω μένει να επιβεβαιωθούν.


Τι γνωρίζουμε για το πρώτο αεροπορικό «χτύπημα» που φέρεται να έχει ήδη γίνει


Πιο συγκεκριμένα, το sputnik μεταδίδει πως τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν αεροπορική επιδρομή εναντίον στρατιωτικής βάσης που φιλοξενεί αραβο-κουρδικές μονάδες των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) στην επαρχία Αλ-Χασάκα στη βορειοανατολική Συρία, όπως μετέδωσε η τηλεόραση al-Mayadeen του Λιβάνου.

«Τα τουρκικά αεροσκάφη επιτέθηκαν στην έδρα των κουρδικών δυνάμεων κοντά στην πόλη Αλ-Μαλικίγια στην επαρχία Αλ-Χασάκα στη βορειοανατολική Συρία», μετέδωσε το Al-Mayadeen επικαλούμενο δικό του ανταποκριτή.



.