GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τα Σχέδια Ελληνικής Καταστροφής

του  Γιάννη Σπανού    Μισό αιώνα και πλέον επισημαίνω τους εθνικούς κινδύνους που απειλούν την ελληνική μας υπόσταση.  Κα...του  Γιάννη Σπανού  

Μισό αιώνα και πλέον επισημαίνω τους εθνικούς κινδύνους που απειλούν την ελληνική μας υπόσταση. 
Και επαναλάμβανα αδιάκοπα σε εφημερίδες («Φιλελεύθερος», «Βραδινή», «Μακεδονία», «Θεσσαλονίκη» κ.ά), τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, Κύπρου, Ελλάδος, πολυπληθείς ομιλίες από τις πόλεις και κωμοπόλεις της Κύπρου μέχρις Αθηνών (Πολεμικό Μουσείο), Θεσσαλονίκης (Βελλίδιο), Δημοτικά Θέατρα Πατρών, Ιωαννίνων, Γιαννιτσών, Κατερίνης, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, πιστεύοντας στην αξία της ρωμαϊκής παρότρυνσης «Repertitio est mater stutiorum”και στην υπαρξιακή αναγκαιότητα της υπενθύμισης των επιβεβλημένων.
Εν προκειμένω στη συντήρηση των ορατών κινδύνων που απειλούν τον Ελληνισμό.
Γι’ αυτό και επανέρχομαι στο σχέδιο «ΦΑΙΔΩΡΑ» που ο πρώην Γ.Γ.  του ΝΑΤΟ Γιόζεφ Λουντς υπέβαλε στον ΥΠΑM των Ηνωμένων Πολιτειών Γκάσπαρ Ουάινμπεργκερ: «Εγγραφο αρ. πρωτοκόλλου Ν.Α. /SG-SELDEF/WASH DC/264/83». Το σχέδιο προέβλεπε:

> Ίδρυση μακεδονικού κράτους με πυρήνα τα Σκόπια. 

> Καντόνια νησιών Αιγαίου – Κύπρου. 

> Συνένωση Ανατολικής και Δυτικής Θράκης. 

> Συνεκμετάλλευση πετρελαίων 1994. 

> Εξαγορά πολιτικών και δημοσιογράφων.

Ήδη το κράτος της «Βόρειας Μακεδονίας» είναι γεγονός, μερίμνη Αμερικανού Νίμιτς, μεσολαβητή, διά της Συνθήκης των Πρεσπών.
Η τουρκική επιδίωξη «ανεξαρτησίας»(!) Θράκης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με προκλητικές εισβολές Ερντογάν, Τσαβούσογλου και άλλων, με εφαρμογή του κυπριακού μοντέλου.
Στα παρασκήνια προωθείται η συνεκμετάλλευση πετρελαίων και αερίου (κατά τον Γερμανό δημοσιογράφο Λουντς Κλέβεμαντ, «των δακρύων του διαβόλου») και όσο για τις εξαγορές συνειδήσεων είναι γεγονότα που βοούν.
Είναι όπως τον βήχα και τα αργύρια.
Δεν κρύβονται.
Εισβολή Τουρκίας στην Κύπρο από 1974, συνεργεία ΗΠΑ, Αγγλίας, ψευδοκράτος, κατοχή, πληθυσμιακή διαφοροποίηση, διχοτόμηση, απειλή ολοκληρωτικής κατάληψης…
Στο πρόγραμμα πτωχεύσεων, παροχής δανείων, οικονομικών αποκλεισμών μέχρι λιμού (1824, 1827, 1832, 1843, 1895, 1932), στρατιωτικών επεμβάσεων (1854, 1897, 1912, 1915, 1916, 1917, 1922, 1940, 1944, 1946, 1974).
Στην κατοχή οι «σύμμαχοι» Άγγλοι βομβάρδιζαν τις αποστολές τροφίμων στους λιμοκτονούντες Έλληνες! 
Εσωτερικές πολιτικές και στρατιωτικές παρεμβάσεις περί κληρονομικής διαδοχής (Καραμανλής, Παπανδρέου, Μητσοτάκης).
Αποστολές κατασκόπων και τοποτηρητών (Τσόρτσιλ, Ίντεν, Λίπερ, Μακμίλαν, Μπάλφουρ, Σκόμπι, Ρόλινγκς, Βαν Φλιτ, Πιούριφοϊ, Ντάλες, Κίσινγκερ κ.ά.). 

Να μη λησμονείται ότι στη Μικρασιατική Καταστροφή συνήργησαν οι «σύμμαχοι».
Τη συμμετοχή στους δύο παγκοσμίους πολέμους προκάλεσαν οι «σύμμαχοι».
Την εξάπλωση του πολέμου στην Κρήτη προκάλεσαν οι «σύμμαχοι», για να αποφύγουν την ταξιαρχία αλεξιπτωτιστών του Χίτλερ στην Αγγλία.
Την παράταση της τουρκικής κατοχής στηρίζουν οι… παραδοσιακοί σύμμαχοι και «φίλοι μας». 

Οι ιστορικές κακοδαιμονίες εγκαινιάστηκαν από τους φίλους μας τους Δυτικούς με τους Βαυαρούς και συνεχίζονται από τους επιγόνους τους και τα όργανά τους.
Οι μεγάλοι Έλληνες ποιητές δακτυλοδείχνουν την εχθρότητα αυτών των φίλων.
Πασίγνωστοι οι στίχοι του Σολωμού στον Ύμνο.
Ο Αχιλλέας Παράσχος είναι μαστιγωτικός:
«Ο Φράγκος σε ηπάτησεν/σε μάρανεν η Δύσις» και το αφοριστικό του ερώτημα:
«Έως πότε η ξένη ακρίδα/θα σκοτώνει την πατρίδα»;
Ο Γκάτσος είναι καταπελτικός στην παράκλησή του: «Έλα της θάλασσας θεριό/ και του πελάγου μπόρα/ το φοβερό σκουπιδαριό/ να διώξεις απ’ τη χώρα», για τα ανδρείκελλα.
Και επαναλαμβάνω τον Παλαμά στην έκδοση του «Ελευθέρου Βήματος» της 23ης Μαρτίου 1922: «Κέρνα, ρούφα, ξεφάντωσε και ξέρνα», που αηδιαστικά στιχοπλοκεί την απόγνωσή του για τις εξαρτήσεις και τα εξαρτήματά τους…

Όλα τα δεινά του Ελληνισμού εκπηγάζουν από τις συμμαχίες των πολιτικών.
Αποδεικνύεται αδιαμφισβήτητα από τα ιστορικά δεδομένα.
Οι πολιτικοί των Αθηνών, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, αποδεικνύονται δέσμιοι των Δυτικών «συμμάχων».
Ακόμα και όταν μεταδίδουν χολέρα (1854).
Δεν λησμονώ την οργή του Σπύρου Μαρκεζίνη, σε τρίωρη συνάντησή μας τον Ιούλιο του 1996, όταν μου υπεδείκνυε την ενυπόγραφη εντολή του ΥΠΕΞ Θεοτόκη προς τους υφισταμένους του «και ό,τι θέλουν οι φίλοι μας οι Άγγλοι».
Την παρέμβαση των Άγγλων στη «δίκη των 6» και την απαλλαγή του πρίγκιπα Αντρέα από το εκτελεστικό και τη μεταφορά του εκτός Ελλάδος όπου ουδέποτε επέστρεψε.
Με οπλισμούς των Αμερικανών δεν έκαναν οι Τούρκοι την εισβολή στην Κύπρο;
Με τους εξοπλισμούς των «φίλων μας» δεν στηρίζουν την κατοχή 45 χρόνια;
Οι ίδιοι δεν απαγορεύουν εξοπλισμούς για την αποτίναξη της τουρκοκρατίας ή για την αλλαγή αγορών όπλων;
Με τη συνενοχή των Άγγλων δεν διενεργήθη η εισβολή;
Άγγλοι δεν σχημάτιζαν στις στέγες των σπιτιών τόξα για τους βομβαρδισμούς στο Βαρώσι;
(μαρτυρία Χρ. Μιτσίδη).
Άγγλοι δεν κατασκόπευαν τις μαχόμενες μονάδες της Εθνοφρουράς; (ζεύγος Μάρλεϊ).
Οι Άγγλοι δεν ηγούνται των διπλωματικών συνωμοσιών εναντίον μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση;
Οι «φίλοι» Βούλγαροι δεν αιματοκύλησαν τη Μακεδονία 1914, 1940, 1941; 

Τι έκαναν οι εξουσίες των δεκαετιών;

Και κραυγαλέο εγείρεται το ερώτημα:
Τι έκαναν οι εξουσίες των δεκαετιών από την επιβολή των συνθηκών Ζυρίχης-Λονδίνου, για την απαλλαγή της πατρίδας μας από τις εξαρτήσεις των ξένων ή έστω για τη μεταβολή των τουρκόφιλων πολιτικών που μοιάζουν με στιλέτα στην πλάτη μας;
Και γιατί Αθήνα και Λευκωσία παραμένουν αγκιστρωμένες στους Άγγλους και στους Αμερικανούς και ουδέποτε διαρρηγνύουν τις στενές πολιτικές σχέσεις και μάλιστα όταν η εχθρότητα είναι προκλητική;
Και ναι μεν δεν παραγνωρίζεται η ιστορική σύμπλευση με τη Δύση, που συνεπάγεται απειρία θυσιών, αλλά η «φιλία» παραμένει πεισματικά ετεροβαρής στην υπηρεσία των ξένων και των σχεδίων της Τουρκίας! 
Πότε, επιτέλους, θα προβληματιστούμε με την πολιτική της Άγκυρας που εκμεταλλεύεται τους Δυτικούς και όταν ακόμη πολεμά στο αντίπαλο στρατόπεδο σφάζοντάς τους στην Καλλίπολη; 

ΠΗΓΗ:http://www.philenews.com/f-me-apopsi/paremvaseis-ston-f/article/783653/ta-schedia-ellinikis-katastrofis