GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Θρύλος... για τα αστέρια! "Πάτησε" τη Μπασακσεχίρ και τώρα θέλει να γράψει ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βήμα μακριά από τους ομίλους του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 2-0 της Μπασακσεχίρ και πήρε την...




Ένα βήμα μακριά από τους ομίλους του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 2-0 της Μπασακσεχίρ και πήρε την πρόκριση για τα play offs της διοργάνωσης.

Σεμέδο και Βαλμπουενά οι σκόρερ για τους Πειραιώτες, που μπήκαν δυνατά τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο ρίχνοντας όμως στη συνέχεια το ρυθμό τους.

Πιθανή αντίπαλος για τους Ερυθρόλευκους η Κράσνονταρ που αυτή την ώρα προηγείται με 3-0 της Πόρτο.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι δείχνοντας αποφασισμένος να κυνηγήσει το γκολ με τον Γκιλιέρμε να κάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μόλις στο 3’, που όμως σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Μπασακσεχίρ.

Οι Ερυθρόλευκοι έπειτα έριξαν το ρυθμό τους και έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που είχαν.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ζοσέ Σα για ακόμη μια φορά, ο οποίος είπε «όχι» , στο 10’ σε σουτ του Βίτσα και στη συνέχεια στο 16’ έδιωξε το τακουνάκι του Κριβελί μέσα από την περιοχή.

Ο Πορτογάλος πορτιέρε σταμάτησε εκ νέου τον Ρομπίνιο στο 39’και τρία λεπτά αργότερα ο Μασούρας μ’ ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα εκτός.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες μπήκαν και πάλι δυνατά με τους Ποντένσε και Βαλμπουενά να έχουν καλές ευκαιρίες όμως η μπάλα να καταλήγει εκτός.

Στο 55’ ο Σεμέδο άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι και έβαλε φωτιά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ο αμυντικός τον Ερυθρόλευκων μετά από κεφαλιά του Γκερέρο και απόκρουση του Γκουνόκ  πήρε το ριμπάουντ και από κοντά με προβολή έκανε το 1-0.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έριξαν και πάλι τον ρυθμό τους με τον Ζοσέ Σα να είναι πάλι εκεί στις αντεπιθέσεις της Μπασακσεχίρ.
Χαρακτηριστικές ήταν οι φάσεις στο 59’, 63’, 66’ και 74’.

Στο 78’ ο Ολυμπιακός σφράγισε την πρόκριση με τον Ραντζέλοβιτς να κερδίζει πέναλτι μετά από πάσα του Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος ευστόχησε από την άσπρη βούλα, έγραψε το 2-0 και έδωσε την πρόκριση στους Πειραιώτες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Ζοσέ Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Μασούρα, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Γκερέρο.

Μπασακσεχίρ: Γκιουνόκ, Καϊσάρα, Ροντρίγκες, Βιεϊρά, Κλισί, Βίστσα, Αταμά, Αζουμπουίκε, Ελία, Ρομπίνιο, Κριβέλι.

Δείτε εδώ το γκολ του Σεμέδο για το 1-0.

Δείτε εδώ το γκολ του Βαλμπουενά για το 2-0.


http://sportdog.gr