GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Στην Αθήνα ο πρώην Πατριάρχης Ειρηναίος

Ο πρ. Πατριάρχης Ιερουσαλήμ κ.κ. Ειρηναίος Α’ στο αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα. Στην Αθήνα θα φτάσει σήμερα το βράδυ ...




Ο πρ. Πατριάρχης Ιερουσαλήμ κ.κ. Ειρηναίος Α’ στο αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Στην Αθήνα θα φτάσει σήμερα το βράδυ ο πρώην Πατριάρχης Ειρηναίος, μετά από ένα απίστευτο διπλωματικό και εκκλησιαστικό θρίλερ εβδομάδων. 
Τον περασμένο μήνα ξεκίνησαν ενέργειες από το περιβάλλον του ώστε ο γηραιός και ασθενής πρώην Πατριάρχης να φύγει από το Ισραήλ.
Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνεται γρήγορα και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με το αναπνευστικό.
Για αυτό έχει νοσηλευθεί αρκετές φορές σε νοσοκομεία του Ισραήλ.




Η οικογένεια, παλιοί συνεργάτες του και ο νομικός του εκπρόσωπος Αλέξης Κούγιας ζητούσαν από τις διπλωματικές αρχές της Ελλάδας να παραλάβει κ. Ειρηναίος το διαβατήριό του. Τελικά ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης παρενέβη και ο πρώην Πατριάρχης παρέλαβε το διαβατήριό του.

Ο κ. Ειρηναίος θα νοσηλευθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας και αν κριθεί ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος θα μεταφερθεί στο Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Δήλεσι.




Βέβαια, υπάρχουν ακόμη ερωτήματα που χρίζουν ξεκάθαρων απαντήσεων, σε ό,τι αφορά την υπόθεση του διαβατηρίου του κ. Ειρηναίου.

Ποιοι είναι οι λόγοι που ο κ. Ειρηναίος τόσα χρόνια δεν παραλάμβανε το διαβατήριο του;
Ηταν αληθινό ή όχι το διαβατήριο του οποίου η φωτογραφία κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο και παρουσιάζει ελληνικό διαβατήριο που έχει εκδοθεί από το 2016 επ ονόμαντι του πρώην Πατριάρχη Ειρηναίου;

*ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: Ορθόδοξο Δίκτυο Ενημέρωσης/facebook
www.newsbreak.gr