GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Για την Ευρώπη των Εθνικιστών ενάντια στην Ευρώπη των τοκογλύφων - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Alpha Ρεπορτάζ" όπου είχε την ευκαιρί...




Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Alpha Ρεπορτάζ" όπου είχε την ευκαιρία στο πλαίσιο της απόφασης της διακομματικής ενόψει της προεκλογικής περιόδου να εκθέσει τις θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην συνεχιζόμενη φίμωση που υφίσταται η Χρυσή Αυγή και τις μεθοδεύσεις για τον αποκλεισμό του κόμματος με πρόσχημα την εξελισσόμενη Δίκη.

Ξεκαθάρισε πως καταστρατηγείται το τεκμήριο της αθωότητας, επισημαίνοντας πως υπάρχουν αποφάσεις όπως στην περίπτωση Λουκμάν, όπου το Δικαστήριο απεφάνθη πως η υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή.

Σημείωσε την δεδηλωμένη απόφαση  του κόμματος για ανανέωση προσώπων στο Ευρωκοινοβούλιο, ώστε να μην υπάρχουν "επαγγελματίες" Ευρωβουλευτές.

Για την συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε πως η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα για την κατάργησή της εν αντιθέσει με την Νέα Δημοκρατία που έχει δηλώσει ρητά πως θα την εφαρμόσει.

Τέλος, τόνισε πως οι Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου θα αναδείξουν τις Εθνικιστικές και Πατριωτικές δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη ενάντια στην Ευρώπη των τοκογλύφων.  


xryshaygh.com