GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οργή της «πολιτικής ορθότητας» για τον Αλέν Ντελόν: «Είναι ρατσιστής, αντισημίτης και φίλος του Ζαν Μαρί Λεπέν»

Ακόμη και στα γεράματά του, ο ωραιότερος ίσως ηθοποιός του ευρωπαϊκού κινηματογράφου Αλέν Ντελόν συνεχίζει να προκαλεί συμπλέγ...




Ακόμη και στα γεράματά του, ο ωραιότερος ίσως ηθοποιός του ευρωπαϊκού κινηματογράφου Αλέν Ντελόν συνεχίζει να προκαλεί συμπλέγματα μίσους από τους εκπροσώπους της «πολιτικής ορθότητας».

Η απόφαση να τιμηθεί ο Ντελόν στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών ξεσήκωσε υστερικές κραυγές αντίθεσης, καθώς για κάποιους «προοδευτικούς» ο ηθοποιός χαρακτηρίζεται ως «ρατσιστής και ομοφοβικός».

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά: “«Προκαλεί αηδία η απόφαση να παραλάβει τιμητικό Χρυσό Φοίνικα» ανέφερε σε ανακοίνωσή της για τον ηθοποιό η οργάνωση Women And Hollywood, επικεφαλής του κινήματος #Me too στην βιομηχανία του κινηματογράφου.
Η ιδρύτρια Μελίσα Σίλβερσταϊν δήλωσε «αηδιασμένη» με το γεγονός ότι οι Κάννες τιμούν τον Ντελόν δεδομένου ότι ο ηθοποιός «έχει δημοσίως παραδεχτεί ότι έχει χαστουκίσει γυναίκες και ότι έχει δηλώσει πως η ομοφυλοφιλία είναι κάτι αφύσικο.
Έχει συνταχθεί με το ρατσιστικό και αντισημιτικό Εθνικό Μέτωπο», πρόσθεσε η ίδια, «το οποίο ιδρύθηκε από τον επί σειρά ετών φίλο του Ζαν Μαρί Λεπέν»”.

Όσο κι αν κραυγάζουν τα «κοράκια» της «πολιτικής ορθότητας» είναι αδύνατον να διασαλεύσουν την ησυχία και την ηρεμία ενός «Αετού» των πιο ύψιστων αιθέρων, όπως ο Αλέν Ντελόν, ο οποίος όντως έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι Εθνικιστής και προσωπικός φίλος του Ζαν Μαρί Λεπέν.

Ανεξαρτήτως του ότι ο καλλιτεχνικός διευθυντής των Καννών Τιερί Φερμό στήριξε τον Ντελόν, λέγοντας ότι το Φεστιβάλ τιμά την καριέρα του, όχι τις απόψεις του, τις οποίες δεν εγκρίνει, η γρανιτένια μορφή του Αλέν Ντελόν είναι αδύνατον να φθαρεί από τους… χαρτοκόπτες των λυσσασμένων επικριτών του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
xryshaygh.com