GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Στρατικοποίηση νησιών Α. Αιγαίου & Δωδεκανήσων: Έχουμε όλα τα νομικά «όπλα» αλλά δεν τα χρησιμοποιούμε

Με δύο σκληρές διαδοχικές ανακοινώσεις τους, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Τσαβούσογλου και ο εκπρόσωπος του τουρκικού ...




Με δύο σκληρές διαδοχικές ανακοινώσεις τους, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Τσαβούσογλου και ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ εγκαλούν με προσβλητικό τρόπο την Αθήνα για παραβιάσεις όλων των Συνθηκών και κατάχρηση τους σε βάρος της Τουρκίας και στο ΝΑΤΟ, σηματοδοτώντας έτσι μια ακόμα διπλωματικό- στρατιωτική κατά μέτωπο επίθεση σε βάρος της Ελλάδας.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας κ Τσαβούσογλου, σε μόνιμη, σχεδόν καθημερινή βάση, (πρόσφατη σχετική ανακοίνωση του προχθές), επιμένει ότι η Ελλάδα παραβιάζει τις Συνθήκες Λωζάνης και Παρισίων που αποστρατιωτικοποιούν τα νησιά του Αν. Αιγαίου, καθ’ όσον η Αθήνα εκτελεί ασκήσεις στα αποστρατιωτικοποιημένα αυτά νησιά.

Φαίνεται όμως ότι ο Τούρκος ΥΠΕΞ και ο περί αυτόν σύμβουλος του  εσκεμμένως παραποιούν τις Συνθήκες, οδηγώντας την άσκηση της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής σε γελοιοποίηση.
Και τούτο διότι καμιά Συνθήκη δεν αποστρατιωτικοποιεί τα νησιά του Αν Αιγαίου και δεν απαγορεύει  στρατιωτικές ασκήσεις στα νησιά αυτά. 
(Εκτός πλέον και ο Τούρκος ΥΠΕΞ και οι αρμόδιοι σύμβουλοι του διαβάζουν... τη Συνθήκη της Μαδαγασκάρης και του Δούναβη ποταμού και τις μπερδεύουν με τα ...

Για την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ pronews.gr