GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

O Μπερίσα διαμαρτύρεται για την «αποτρόπαια δολοφονία αλβανού» στις Ελληνικές φυλακές, χωρίς να λέει ότι την διέπραξαν συμπατριώτες του!

Το ανθελληνικό θράσος των αλβανών σε καμία περίπτωση δεν περιορίζεται στον νυν πρωθυπουργό Έντι Ράμα, αλλά προεκτείνεται σ’ ολ...




Το ανθελληνικό θράσος των αλβανών σε καμία περίπτωση δεν περιορίζεται στον νυν πρωθυπουργό Έντι Ράμα, αλλά προεκτείνεται σ’ ολόκληρο το πολιτικό φάσμα της Αλβανίας.
Ανάμεσα σ’ αυτούς και ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα, ο οποίος αναβίωσε το ανθελληνικό παρελθόν του με προκλητικές δηλώσεις που έκανε.

Συγκεκριμένα ο Μπερίσα με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook χαρακτηρίζει «σφαγείο για τους Αλβανούς τις ελληνικές φυλακές» και ζητά την παρέμβαση διεθνών οργανισμών προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στην Ελλάδα για τις «μεσαιωνικές και απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν για τους Αλβανούς στις ελληνικές φυλακές»

Ο Σαλί Μπερίσα παραθέτει την ανάρτησή του υπό τον τίτλο: «Οι φυλακές της Ελλάδας σφαγείο για τους Αλβανούς» και χαρακτηρίζει ως αποτρόπαια την δολοφονία που καταγράφεται στο βίντεο, η οποία, όπως ο ίδιος σημειώνει, έγινε ακριβώς σε ένα σφαγείο αλβανών κρατούμενων, τονίζοντας πως αποτελεί απόδειξη της μεσαιωνικής και απάνθρωπης κατάστασης που επικρατεί για τους αλβανούς στις φυλακές μιας χώρας-μέλους του Συμβουλίου της Ευρώπης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.

Στην συνέχεια, ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, καταδικάζει «τη δολοφονία Αλβανών στις ελληνικές φυλακές» και καλεί τους διεθνείς οργανισμούς για τα ανθρώπινα δικαιώματα (μεταξύ άλλων, την Επιτροπή Ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο της Ευρώπης και τη Διεθνή Αμνηστία) να πράξουν το ίδιο για «αυτό το μακάβριο έγκλημα και να καταστήσουν τις ελληνικές αρχές υπεύθυνες για τη σειρά δολοφονιών, σφαγών και απάνθρωπων βασανιστηρίων που υπόκεινται οι Αλβανοί στις φυλακές της Ελλάδας».

Είναι απίστευτο το θράσος και η «τρέλα» που «πουλάει» ο Μπερίσα.
Διαμαρτύρεται για την «αποτρόπαια δολοφονία» ενός αλβανού κακοποιού στις φυλακές, ξεχνώντας (…) όμως να πει ότι αυτόν τον φόνο τον διέπραξαν άλλοι αλβανοί συγκρατούμενοί του!
Όπως βεβαίως, ο Μπερίσα ξεχνάει (…) να πει κάτι για την «μαφία» των αλβανών στις Ελληνικές φυλακές και το «κουμάντο» που θέλουν να κάνουν σε αντιπαράθεση με άλλες συμμορίες εγκλείστων.

Ανέκαθεν το αλβανικό κράτος, από την ίδρυσή του στις 28 Νοεμβρίου 1912, μέχρι σήμερα, είτε με βασιλεία, είτε με κομμουνισμό είτε με κοινοβουλευτισμό, διακατεχόταν από ανθελληνικά αισθήματα, τα οποία εκφράζονται όχι μόνο από την εκάστοτε κυβέρνηση, αλλά και από την εκάστοτε αντιπολίτευση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ