GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αντώνης Φώσκολος: Ραγδαία η αλλαγή στα ενεργειακά της Ανατολικής Μεσογείου-Η μεγάλη σημασία της Κρήτης-Βίντεο

Σε συνέντευξή του ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνίου Κρήτης, Αντώνης Φώσκολος , τόνισε την μεγάλη σημασία της Κρήτης ως ε...






Σε συνέντευξή του ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνίου Κρήτης, Αντώνης Φώσκολος, τόνισε την μεγάλη σημασία της Κρήτης ως ενεργειακός κόμβος. 
Επιπλέον τόνισε πως η κλιματική αλλαγή στην Μεσόγειο αποτελεί προϊόν κινδυνολογίας.

Αλλάζουν τα δεδομένα ραγδαία με τα ενεργειακά αποθέματα σε Κύπρο-Ισραήλ και Αίγυπτο , που διαρκώς αποκαλύπτονται  από τις έρευνες, καθιστώντας την περιοχή σταδιακά σε βασικό τροφοδότη φυσικού αερίου, της Ευρώπης, είτε με αγωγούς  είτε με πλοία LNG, λέει ο ομότιμος καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης και ομότιμος σύμβουλος του Καναδικής Γεωλογικής Εταιρείας , Αντώνης Φώσκολος, μιλώντας στον 98.4.

Ο ίδιος εξήγησε γιατί η Κρήτη γίνεται βασικός  ενεργειακός κόμβος αλλά και δυνητικός  παραγωγός μεγάλων ποσοτήτων φυσικού αερίου, ενώ παράλληλα επιτέθηκε στις αστήριχτες όπως είπε επιστημονικά απόψεις για επιβάρυνση της κλιματικής αλλαγής στη Μεσόγειο από τις εξορύξεις  φυσικού αερίου, αποκαλώντας κινδυνολόγο  και χαμηλής επιστημονικής επάρκειας, τον σεισμολόγο και υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ , Άκη Τσελέντη,  που συνδέει τις έρευνες για φυσικό  αέριο με ενεργοποίηση σεισμικών φαινομένων στη περιοχή.

.