GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μία ρεαλιστική Πατριωτική πρόταση

του Δημήτριου Βαλασίδη* Στην Πατρίδα μας σήμερα δραστηριοποιούνται πολύ ή λιγότερο πολλά κόμματα και κινήματα που ιδρύθηκαν...




του Δημήτριου Βαλασίδη*

Στην Πατρίδα μας σήμερα δραστηριοποιούνται πολύ ή λιγότερο πολλά κόμματα και κινήματα που ιδρύθηκαν από αγνούς Πατριώτες με επιδιώξεις έντιμες και θεμιτές.
Η δημιουργία τους υπαγορεύτηκε από τον αγνό πατριωτισμό των Ελλήνων, που δεν μπορούσαν να ανεχθούν την καταστροφική πολιτική των κομμάτων εξουσίας.
Συμμετέχουν όμως στον δημόσιο βίο με μικρό αριθμό ικανών στελεχών και υποστηρικτών.
Η Πατρίδα κινδυνεύει, όχι από τους ξένους, αλλά από το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο της ανικανότητας, της διαφθοράς και της οικογενειοκρατίας που λυμαίνεται τον τόπο επί 45 ολόκληρα χρόνια.

Από την άλλη μεριά, ο Ελληνικός λαός απαιτεί επιτακτικά την συνεργασία όλων των πατριωτικών δυνάμεων.
Ζητά να παραμερίσουν αρχηγοί και αρχηγίσκοι τις ηγεμονικές φιλοδοξίες τους και άλλες μικροδιαφορές. 

Μια ρεαλιστική πατριωτική πρόταση είναι η κατάρτιση ενός ενιαίου ψηφοδελτίου για τις ευρωπαϊκές εκλογές με κοινώς αποδεκτό όνομα.
Στο ψηφοδέλτιο αυτό να συμμετέχουν όλοι οι πρόεδροι των πατριωτικών κομμάτων, καθώς και άλλες σημαντικές προσωπικότητες με κοινή συνεννόηση.
Ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο ασφαλώς και θα πετύχει να εκλέξει ευρωβουλευτές.
Σε δεύτερη φάση, αυτός που θα λάβει τους περισσότερους σταυρούς και επομένως θα είναι ο εκλεκτός του λαού, ας τεθεί επικεφαλής της συνεργασίας για τις εθνικές εκλογές.

Σε διαφορετική περίπτωση εκτιμώ, ότι τα πατριωτικά κόμματα θα λάβουν ποσοστά από 0,3-0,6 % και μοιραία θα τεθούν εκτός της διαδικασίας των εθνικών εκλογών.

Όσοι Πατριώτες ας το τολμήσουν πριν είναι πολύ αργά.

Οι καιροί ου μενετοί.

Αξιωματικός εα-Οικονομολόγος-Συγγραφέας, απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ).

www.elkosmos.gr