GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου 2019 η επέτειος της έναρξης του Απελευθερωτικού Αγωνα της Ε.Ο.Κ.Α.  ...





Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου 2019 η επέτειος της έναρξης του Απελευθερωτικού Αγωνα της Ε.Ο.Κ.Α. 

Επίκεντρο των εκδηλώσεων των Συνδέσμων Αγωνιστων ΕΟΚΑ 1955-59 του Ιδρύματος Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-59 του Συμβουλίου Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ 1955-59 και αλλων συνεργαζομένων οργανώσεων ήταν ο πανηγυρικός εορτασμός στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία στη Λευκωσία, στο οποίο προσήλθε ο πρόεδρος της Δημοκρτίας Νίκος Αναστασιαδης, πλήθος κόσμου και πολλοί επίσημοι. 

Το πρόγραμμα διελάμβανε προσκλητήριο πεσόντων ομιλία από τον πρόεδρο των Συνδέσμων Αγωνιστών ΕΟΚΑ κ. Θάσο Σοφοκλέους, θεατρική παράσταση με θέμα την απόδραση από το κάστρο της Κερύνειας, τραγούδια από τη χορωδια των Συνδέσμων Αγωνισγτών, και χορούς από το χορευτικο΄συγκρότημα Κίμων Ξυλοτύμπου.

Το πρωί έγινε Δοξολογία στον καθεδρικό ναο του Αγίου Ιωάννου στη Λευκωσία προϊσταμένου του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστομου του Β και ακολούθως Τρισάγιο στα Φυλακισμένα Μνηματα και κατάθεση στεφάνων.
























.