GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Αφέλεια να πιστεύουμε ότι οι Τούρκοι θα σεβαστούν τα δικαιώματα μας»

«Θα ήταν εσχάτη αφέλεια να πιστεύουμε ότι η Τουρκία θα σεβαστεί, χωρίς να εξαναγκαστεί προς τούτο, τα δικαιώματα του γηγενούς...





«Θα ήταν εσχάτη αφέλεια να πιστεύουμε ότι η Τουρκία θα σεβαστεί, χωρίς να εξαναγκαστεί προς τούτο, τα δικαιώματα του γηγενούς πληθυσμού της νήσου και θα παύσει να προωθεί μέτρα που παγιώνουν τον στρατηγικό έλεγχό της πάνω σ’ολόκληρη την Κύπρο.

Τα τόσα χρόνια άγονου διαλόγου απέδειξαν ότι η Τουρκία θέλει τον διάλογο-όπως αυτός γίνεται σήμερα-για να θέτει, μέσω των εδώ εγκάθετών της, νέες διεκδικήσεις και για να παραμένει η ίδια στο απυρόβλητο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος κατά την διάρκεια της ομιλίας που πραγματοποίησε στα πλαίσια του φιλολογικού μνημοσύνου για τον ήρωα της Ε.Ο.Κ.Α. Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 9 Μαρτίου, στην Αίθουσα Τελετών του Λυκείου Α’ Εθνάρχη Μακαρίου του Γ’ στην Πάφο.
Κταά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν στον Ποιητικό Διαγωνισμό Γυμνασίων και Λυκείων « Ταμείο Μαντουβά».