GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Καμμένος, η ταύτισή του με τον… Τρότσκι και το κόμπλεξ κατωτερότητας των φιλελεύθερων

- Άλλο ένα δείγμα του ιδεολογικού κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στην αριστερά που χαρακτηρίζει τόσο τους νυν όσο και τους πρώ...

-



Άλλο ένα δείγμα του ιδεολογικού κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στην αριστερά που χαρακτηρίζει τόσο τους νυν όσο και τους πρώην νεοδημοκράτες είδε το φως της δημοσιότητας.

Αυτή την φορά στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, ο οποίος με το γνωστό κακομοιρίστικο ύφος σε στυλ «μου την έφερε μπαμπέσικα ο Αλέξης.
Μα γιατί;», μίλησε για συγκεκριμένη ομάδα που βρίσκεται στο επιτελείο του πρωθυπουργού και «θυμίζει ΚΚΕ, Λένιν, Στάλιν» και συνεχίζοντας ισχυρίστηκε ότι «Φλαμπουράρης και Καρτερός ήθελαν να με φάνε σαν τον Τρότσκι».

Ταύτιση «θυματοποίησης», λοιπόν, του Καμμένου με τον Λεφ Νταβίντοβιτς Μπρονστάιν ή Λέοντα Τρότσκι… Είναι γνωστό ότι ο Καμμένος είναι ιδεολογικά κενός, πολιτικά αδαής, ιστορικά αναλφάβητος.
Ακόμα και ο πρώιμος αντικομμουνισμός του, την εποχή που ήταν στην ΟΝΝΕΔ, ήταν μετεξεταστέου επιπέδου.
Θεώρησε σκόπιμο να ταυτιστεί με τον Τρότσκι, γιατί προφανώς σκέφτηκε(…) ότι ως θύμα του Στάλιν δεν μπορεί παρά να ήταν «αγνός» και «άδολος» κομμουνιστής, που έπεσε θύμα του αδίστακτου «κακού πατερούλη».
Πού να γνωρίζει ο ανιστόρητος Καμμένος ότι ο Τρότσκι ήταν ένας από τους πιο μοχθηρούς και αιμοβόρους εγκληματίες που έστησαν το οκτωβριανό πραξικόπημα του 1917.

Ένα κάθαρμα, που δημιούργησε τον «κόκκινο στρατό», με τους αιμοσταγείς χασάπηδες που ξεκλήριζαν τον «ταξικό εχθρό», ακόμη κι αν επρόκειτο για γυναικόπαιδα.
Το κτήνος, που ζητούσε την βίαιη κολεκτιβοποίηση της αγροτικής γης μια δεκαετία νωρίτερα από τότε που την πραγματοποίησε ο Στάλιν, με αποτέλεσμα λουτρά αίματος αγροτών.

Στον κλικαδόρικο ανταγωνισμό του με τον Γεωργιανό Στάλιν ο εβραϊκής καταγωγής Τρότσκι ηττήθηκε, με αποτέλεσμα να εξορισθεί από τον «σοσιαλιστικό παράδεισο» της Σοβιετικής Ένωσης και κυνηγημένος σαν το σκυλί από τον άλλοτε συνεργάτη του στην εξόντωση των «κουλάκων» και των υπόλοιπων «αντιδραστικών στοιχείων» να βρει έναν μακάβριο θάνατο από… σκεπαρνιά στην κεφάλα του, ως μια έμμεση εκδίκηση της Ιστορίας για τα εγκλήματα που διέπραξε.
Η παρομοίωση του εαυτού του με τον μισάνθρωπο Τρότσκι από πλευράς Καμμένου, αποτελεί (εκτός του ότι πόσο «λίγος» είναι ο ίδιος) μια ακόμη απόδειξη της ιδεολογικής κυριαρχίας της αριστεράς σε βάρος της φιλελεύθερης δεξιάς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

xryshaygh.com