GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αυτοί είναι οι κεντρικοί ομιλητές στο αυριανό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία

- Ο πρόεδρος της ελληνοαμερικανικής Ένωσης και πρώην γερουσιαστής Κρίς Σπύρου θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο ...

-



Ο πρόεδρος της ελληνοαμερικανικής Ένωσης και πρώην γερουσιαστής Κρίς Σπύρου θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος.

Χαιρετισμό   θα απευθύνει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιωργος Πατούλης και η ερμηνεύτρια Αφροδίτη Μάνου η οποία μάλιστα  μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook ενημερώνει πως μια πλειάδα από καλλιτέχνες ζητούν δημοψήφισμα για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Επίσης ο ερευνητής Νίκος Λυγερός και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτικών Συλλόγων Μακεδόνων Γιώργος Τάτσιος.

Ο κ. Νίκος Λυγερός είναι Στρατηγικός Σύμβουλος και καθηγητής Γεωστρατηγικής, Τοποστρατηγικής  και Χρονοστρατηγικής στην Αστυνομική Ακαδημία, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, στην  Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου, στη Σχολή Στρατολογικού, στη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών στην Ελλάδα, καθώς και στο Κέντρο Διπλωματικών και Στρατηγικών Μελετών (CEDS).

Ως καθηγητής μαθηματικών, πληροφορικής, κυβερνητικής, επιστημολογίας, γλωσσολογίας, βιοηθικής, στρατηγικής και παιδαγωγικών  έχει διδάξει και διδάσκει στα Πανεπιστήμια της Λυών, της Αθήνας, της Θράκης, στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης, στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο τμήμα Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου και  στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
Έχει υπάρξει ειδικός απεσταλμένος στα Ηνωμένα Έθνη για το ζήτημα της Δυτικής Σαχάρας.
Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τους τομείς της άλγεβρας, της θεωρίας αριθμών και της συνδυαστικής.

-
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-